Целебный отвар на основе шиповника. Целебный отвар на основе шиповника отлично питает организм, укрепляет иммунитет, способствует очищению организма. Отвар шиповника особенно полезен людям, подверженным повышенным физическим или психическим нагрузкам, уже с первых приемов вы почувствуете прилив сил. Кроме того, исцеляющий напиток на основе шиповника повышает способность организма к сопротивлению инфекциям, помогает избежать интоксикации организма. Именно поэтому исцеляющий напиток следует употреблять при первых признаках простуды, для того, чтобы болезнь не переросла в острую фазу.Отвар шиповника для укрепления и исцеления организма
Рецепт приготовления отвара на основе шиповника: необходимо... Шиповник содержит в своих плодах огромное количество полезных веществ... Сок из шиповника отличается своими целебными свойствами, он нормализует деятельность желудочно-кишечного тракта, повышает иммунитет. Благодаря тому, что в плодах шиповника содержится большое количество антиоксидантов, он защищает от возникновения онкологических и сердечно-сосудистых заболеваний...
|
Як правильно зберігати цибулю та часник
. Як правильно зберігати цибулю та часник я розпитувала жінок, які продають цибулю і часник біля «Привокзального» ринку в Чернігові.
— Перед тим, як ховати цибулю на зиму, її потрібно добре висушити. Сушити не на сонці, а в холодочку. Потім — пообрізати хвостики, залишивши 3-5 сантиметрів, позбирати городину у сітки чи марлеві мішечки і сховати у прохолодне місце. Найкраще зберігається у погребі. Для цибулі-ріпки найкраща температура зберігання 1-5 градусів. Якщо при такій температурі зберігати і цибулю-саджанку, тоді вона не буде давати стрілок, — розказує Ніна Петрушевич, дачниця з Чернігова.
— Можна зберігати цибулю і у теплі, при температурі +18-20 градусів... — Щоб цибуля не гнила, її треба зберігати у віночках... — Якщо зима не сувора, то... Про ще один спосіб зберігання часнику розказала Ольга Коваль з Чернігова...
|
|