ШАШЛИК- ЦЕ ПРОСТО І СМАЧНО !
ТОП-10 найкращих маринадів до шашлику
Грузини його називають мцваді, вірмени – хоровац, для азербайджанців він кебаб, а японці його називають темпура. Одначе хай як його називають у різних куточках світу, шашлик – він і в Африці шашлик. Якщо ви запаслися свіженьким м’ясом, аби його посмажити на багатті найближчими вихідними, СіД підкаже, як зробити цю традиційну на маївці страву особливою.
1. Соковитий. У кефірі...
М’ясо нарізати шматочками, цибулю кільцями, скласти в каструлю шарами, поперчити. Солити за півгодини до смаження. Залити кефіром, щоб покрив м’ясо. Маринувати від 10 до 24 год.
2. Швидкий. У майонезі...
М’ясо нарізати шматочками, скласти в каструлю, додати....
3.
Традиційний. У вині... 4.
Хмільний. У пиві... 8. Пікантний. У соєвому соусі...
10. Селянський. У квасі...