Після дощу огірків на базарі було повно: продавали корнішони довжиною не більше 5 сантиметрів, рівненькі, тугенькі, від багатьох ще й квітки не відпали, по 12 гривень за кіло. Тоді як багато продавців за огірочки, але вже трішечки підв’ялі, підморщені, правили 15 гривень. Огірки крупніші можна було знайти і по 9, і по 8, і по 7. Крючки — по 5.
«Букети» для засолювання по 2-3 гривні. Найоригінальніший пропонувала Тетяна Хропата з Киїнки. Серед збору кропу, вишневих гілочок та листя хрону красувалися гілки дуба.
— Дуб — щоб засолені огірки були тверді і хрумкі, — пояснила.
До букету додавала у пакеті листя смородини. Кущі тогоріч посадила, тож гілля ламати ще шкода.
Помідори домашні — 25. Морква — 5 гривень за 8 морквин. Кабачки — 4 гривні кілограм. Цибуля зелена — 6 гривень пучок. Часник — 3-5 гривень головка.
Абрикоси — 15 за кіло. Є і по 10. По 5 гривень — дрібні, на компот.
Вишні — 15 гривень кілограм. Продаються і на відра. 120 гривень за 8-кілограмове відро.
Агрус — 23 гривні за 2,5 ктограма або 10 гривень за літрову банку. Йошта (гібрид агрусу і чорної смородини) — ЗО гривень за 2,5 кілограми.
Чорниці — 4,5-5 гривень склянка.
Кукурудза —18 гривень за 5 качанів.
Мед — 60-65 гривень за півлітрову банку, зрідка можна знайти по 50.
На Привокзальному офіційному: помідори — 15,50, огірки — 6,50. Це найдешевші привозні, за ними черга. Помідори е і по 20, 23, 25, 29. Огірки — по 8, 9, 10. Цибуля ріпчаста — 6-6,50. Перець болгарський — 5-7. Кабачки — 5. Картопля — 5. Баклажани — 9. Часник — 50.
Персики найдешевші — 15, можуть бути без цінника, щоб не привертати увагу. Такі ж поряд — 20, 22, 25, 27. Слива — 30-35. Абрикоси крупні «ананасні» 30-35, «червонощокі» — по 15. Кавуни — 7. Диня — 18. Банани — 27. Виноград — 60. Інжирний персик — 58. Малина — 45 гривень за кілограм. Чорниці — 30-35.