КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2013 » Листопад » 16 » Зустріч через 44 роки
02:22
Зустріч через 44 роки

         Зустріч через 44 роки 

 .


Випускники 10-Б класу 1969 року Корюківської середньої школи №2

Шкільна пора - Якими ви стали, однокласники?

    Кому з нас невідомі слова цієї пісні, адже всі ми родом із дитинства, ходили в школу, і ось тепер, пройшовши вже сувору школу життя, зустрілися через багато літ. 44 роки промайнули з тих часів, відколи ми, випускники 10 – Б класу Корюківської середньої школи №2 далекого 1969 року вирушили в самостійне життя. Без хвилювання не можу писати про цю зустріч, таку теплу, зворушливу. А організував нам її Олександр Парфенюк, один з кращих учнів нашого класу.

  Підходимо до нашої школи, хвилюємось, впізнаємо один одного, з багатьма наче заново знайомимось, адже є такі, що не були в Корюківці після школи жодного разу. І дарма, що нам уже по… багато років, усі такі симпатичні, усміхнені, гарно вдягнені, радості від зустрічі немає меж. Фотографувались біля школи, а потім зайшли в наш клас, де кожен розповів про своє життя. Олександр Парфенюк здобув дві вищі освіти, проживає в Києві, працював на заводі «Більшовик», а після розпаду Союзу - в німецькій фірмі «Simens» провідним спеціалістом. Має сина, дочку і маленьку внучку. Тетяну Архипенко доля закинула до Мінська, працювала на радіозаводі. Дві Тетяни - Гумерова і Рижова теж мешкають у білоруській столиці. Там же постійно проживає і Олександр Навродський, юрист за освітою - працював старшим слідчим по особливо важливих справах республіки Білорусь, виростив двох синів, які теж здобули вищу освіту. Анатолій Плющ і Віктор Кузуб - зв’язківці, оселилися в Чернігові. І Петро Крес - в обласному центрі, має вищу освіту геодезиста. А кращий учень класу Віктор Шемет закінчив Київський університет за спеціальністю – математика. Зараз викладає інформатику в Чернігівському університеті. Олексій Устименко – будівельник. Тіна Коваленко, наша перша красуня – не в одного хлопця серце билося частіше, споглядаючи за нею – залишилась такою ж скромною, милою, нині у Києві, вирощує квіти, має хорошу сім’ю. Валентина Кушнір, Алла Мороз, Юлія Іващенко - в Корюківці, привітні, як завше, приємно з ними зустрічатись, поговорити. Надія Косенко в Дніпропетровську, й досі працює медсестрою, хоч і на пенсії. А ось Любов Шмельова, аж у Армавірі Краснодарського краю.
І звичайно ж згадували наших дорогих учителів, таких терплячих і мудрих, адже ми не завжди їх слухались. На жаль, майже всі вони уже відійшли у світ інший. Пом’янули ми і учителів, і 16-ох однокласників, яких теж немає з нами.

…Спогади, спогади - хто з ким сидів за партою, як навчався, з ким дружив. Багато переспівали пісень нашої юності, танцювали. Зустріч вийшла дуже душевною, усі задоволені. Уже опівночі почали роз’їжджатися по домівках, обнімались, цілувались, і домовлялись про нову зустріч, уже на 50-річчя закінчення школи.

                                                                                Валентина ТИТЕНКО,
                                                                                випускниця 10-Б класу 1969 року


                                                         Джерело    http://koryukivka-mayak. 

Категорія: Тут я живу | Переглядів: 770 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України