Готуємо страви з грибів
Схоже, що встановлюється справжня грибна погода: тепло, дощить, а вдосвіта ліси оповиті туманом. "Ой, як же хочеться по гриби!" — то вперед... Ліс чекає. А ми пропонуємо кілька рецептів смачних грибних страв.
Смажені білі гриби..... Гриби, запечені у сметанному соусі ... Гриби тушковані з яблуками... Приготування. Гриби очистити і нарізати невеликими шматочками. Стручки червоного перцю розрізати навпіл, вийняти серцевину з зернами, промити й нарізати смужками. Цукіні вимити, зрізати кінці і нарізати кільцями. Цибулину почистити і дрібно нарізати. Розігріти половину масла у великій сковороді. Половину грибів підсмажити на сковороді 3-5 хвилин, потім відставити. Точно так само підсмажити другу половину грибів у відповідній кількості олії. Всі гриби відставити в сковороді в бік. Вершкове масло розтопити в каструлі і тушкувати в ньому цибулю до прозорості. Потім додати овочевий бульйон і червоний стручковий перець і все тушкувати 4-5 хвилин. Додати ....
|
|