. Вересень – сезон не тільки смачних, але в прямому сенсі цілющих продуктів, які не тільки зміцнять імунітет, але й допоможуть вилікувати ряд захворювань. Купуйте і їжте, поки ціни не почали рости, а вітаміни не розтанули.
Виноград Вчені говорять, що виноград запобігає хворобам серця, неврологічним захворюванням, хворобы Альцгеймера і навіть онкології...
Яблука . Яблуко – один з корисних, причому недорогих фруктів, які можна їсти цілий рік... З обережністю варто їсти яблука при проблемах зі шлунково-кишковим трактом і каменях у нирках...
Обліпиха Це абсолютно фантастична ягода і для здоров’я, і ??для краси. Обліпиха містить фітонциди...
Гарбуз Це пречудовий продукт – смачний і корисний, який зберігає свої найкращі властивості дуже довго..
Цвітна капуста У ній , дуже багато поживних речовин, антиоксидантів, вітамінів і мінералів...
Селера У селері багатий набір мінеральних компонентів: калію, натрію, кальцію, магнію, фосфору, а також мікроелементів, включно з цинком і марганцем. Вони нормалізують серцево-судинну діяльність, посилюють роботу мозку і метаболізм.
. Зрозуміло, щоб отримати максимум корисних речовин, фрукти і овочі краще їсти сирими. ...