НЕЗАБАРОМ ЧАС ЗАГОТОВЛЯТИ ХРІН
Лікуємося ! Хрін природний засіб боротьби із хворобами
.
Хрін так міцно увійшов у наше життя, що став прикметним об'єктом багатьох прислів'їв і влучних висловів. Наприклад, "хрін від редьки несолодший".Цінують хрін як смакову приправу і не лише тому, що він поліпшує апетит, а й тому, що допомагає перетравлювати білкову їжу - м'ясо, яйця, особливо у тих випадках, коли цих продуктів спожито надмірно. Хрін сприяє виведенню холестерину і таким чином запобігає розвиткові склерозу.
Без розповіді про хрін не обходиться майже жодна книжка з фітотерапії... . Рослина корисна у разі авітамінозу, гепатиту, порушення травлення, функцій жовчного міхура, підшлункової залози, нирок, кровотворних органів, плевриту, підвищеного артеріального тиску....
Соком з хрону (по одній-дві краплі у вухо) лікують гнійний отит. Розведеним водою соком полощуть рот і горло від зубного болю та ангіни...
Кашель і нежить.... Хрін згубно діє на збудників грипу.... Якщо довелося переохолодитися.... Якщо болить голова....
Коли здолала застуда.... Лікування гаймориту...
Отож із вправним лікарем-хроном застуда не страшна....