Хочете бути здоровими – не забувайте про яйця!.
«Найпростіша їжа дає найбільшу силу», – вчить українське прислів’я. Згадуйте його, коли сідаєте до столу. І завжди будьте здорові.
Приблизно 40 років тому у світі почалась небувала за масштабами епопея – «холестеринова», яка затаврувала яйця, як небезпечний для здоров’я продукт, який при щоденному вживанні провокує розвиток атеросклерозу. Однак не був врахований важливий факт, що у яйцях багато лецитину, який якраз і попереджує відкладення холестерину на внутрішніх стінках судин. Сьогодні більшість провідних наукових шкіл реабілітували яйця і рекомендують їх вживати для збереження здоров’я та як частину лікувального харчування при багатьох захворюваннях... Чим же таке корисне яйця і чому не страшний яєчний холестерин? ... Легко засвоюється... Відновлює клітини нервової системи, покращує пам’ять... Знімає запалення... Попереджує інфаркти, інсульти та хворобу Альцгеймера...
Розвиває мозок...
Примітка: докозагексаєнової кислоти міститься приблизно 6,6 мг у кожному грамі жовтка, а в яйцях із супермаркета цей показник дорівнює 1,09 мг.Сприяє втраті ваги
В одному звичайному курячому яйці приблизно 68 калорій і багато протеїну, який прискорює обмін речовин на 30-50%, що є важливим для людей, які прагнуть знизити свою вагу... Покращує зір, попереджує захворювання очей.
Яйця є справжніми ліками для очей:... Нормалізує холестериновий обмін... Освіжає шкіру, нормалізує роботу репродуктивної та імунної систем... Не такий страшний холестерин, як ним лякають... Які яйця кращі? ... Термічна обробка...
Скільки – 1 -2 в день...
Ідеальна – це варіння нам’яко, коли зварений білок, і залишається рідким жовток. Обмеження...
|
|