ЧАС ЗАГОТОВЛЯТИ
КВАШЕНА КАПУСТА — КИСЛО, СМАЧНО ТА ЦІЛЮЩЕ
.
У якому домі в осінньо-зимовий період не пахне квашеною капустою? У корисності свіжої капусти не потрібно нікого переконувати. А от під час квашення капуста набуває ще й нових корисних якостей. Тому лікарі рекомендують її як допоміжний засіб у лікуванні багатьох хвороб...
Печія. Перед їдою слід з’їсти 2—3 ст. л. квашеної капусти.... Гастрит. Корисно пити по 1,5—2 склянки теплого капустяного розсолу...
Захворювання печінки. Помічним є коктейль зі склянки капустяного розсолу і такої само кількості свіжого томатного соку. ...
Жовчнокам’яна хвороба. Щоденно приймати розсіл квашеної капусти по 1,5—2 склянки тричі на день за 30 хв до їди.....
Бронхіальна астма. Регулярне вживання салатів із квашеної капусти, цибулі та часнику пом’якшують напади бронхіальної астми...
Авітаміноз. Крім вживання салатів із квашеної капусти, корисно випивати вранці натще склянку розсолу квашеної капусти...
Опіки, порізи, укуси комах..... Цукровий діабет. Пити сік квашеної капусти, змішаний з невеликою кількістю лимонного соку.
Через високий вміст органічної кислоти квашену капусту НЕ МОЖНА ВЖИВАТИ у разІ:.....