КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2015 » Листопад » 11 » Українське телебачення дивляться і в прикордонних районах Брянщини
00:52
Українське телебачення дивляться і в прикордонних районах Брянщини

               Українське телебачення дивляться і в   прикордонних районах Брянщини

.

   Нещодавно на радіотелевізійній передавальній станції «Холми» змонтували новий, вдвічі потужніший, телевізійний передавач і тепер Українське телебачення стало доступним не тільки прикордонним селам України:   Корюківського, Семенівського та Новгород-Сіверського районів,  а  ще  в  прилеглій російській Брянщині.

 10 листопада,на Корюківщину,  щоб ознайомитися з  роботою   передавальної станції "Холми" з  робочим візитом завітали:  заступник Міністра інформаційної політики України Тетяна Попова,  перший заступник голови Чернігівської облдержадміністрації Леонід Сахневич,  генеральний директор Концерну радіомовлення, радіозв’язку  та телебачення Володимир Іщук.  Поважних  гостей  супроводжував  голова Корюківської райдержадміністрації Олександр Савченко.   

 А  потім, в приміщенні Корюківської райдержадміністрації,   для друкованих  та  електронних ЗМІ  відбулася прес-конференція, де говорили про український теле- та радіопростір  і,  головне, аби Україну бачили в прилеглих до Росії регіонах. Терористи зруйнували телепередавачі  в Донецькій та Луганській областях, щоб не  дивилися Національне телебачення України, а ми його відновлюємо, сказали заступник Міністра інформаційної політики України Тетяна Попова та генеральний директор Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення Володимир Іщук, а ще на прес-конференції  було повідомлено  про  відтермінування  до  2017 року  переходу  України   з  аналогового на цифрове телебачення.

  "Практично всі  регіони, що межують з Російською Федерацією, потерпають від негативного впливу російської пропаганди, зокрема, і через недостатність вітчизняного телевізійного покриття", – зауважила замміністра. У той же час Тетяна Попова наголосила на принциповості й оперативності керівників Чернігівської ОДА, які, на відміну від інших областей, швидко спрацювали разом з Концерном РРТ на конкретний результат.

  Росія в прикордонних районах встановила безліч  телепередавачів з метою розширення  зони покриття російських телеканалів, така ситуація спричиняла загрозу поширення негативного інформаційного впливу на мешканців цих районів з боку Російської Федерації, яка на сьогодні є агресором на сході України, до того ж веде активну інформаційну війну проти українців.

   "Голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч, стурбований проблемою недостатнього покриття території області вітчизняним телевізійним продуктом  і  порушив це питання на засіданні Кабінету Міністрів України", – зауважив перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич.  Він додав, що і керівництво області, і мешканці прикордонних районів вдячні всім причетним до оперативного розв’язання цієї проблеми.

 А саме головне – і на цьому особливо акцентували увагу всі учасники прес-конференції – вітчизняний інформаційний продукт має обов’язково бути якісним, змістовним, об’єктивним, виконувати просвітницьку і виховну функцію. 








      

 
 

 





QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.


Категорія: Події | Переглядів: 665 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України