КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Липень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2017 » Липень » 13 » ТОП-5 найпопулярніших вакансій Чернігівщини, серед лідерів – робочі спеціальності, водії, продавці...
00:10
ТОП-5 найпопулярніших вакансій Чернігівщини, серед лідерів – робочі спеціальності, водії, продавці...
         ТОП-5 найпопулярніших вакансій Чернігівщини, серед лідерів                          – робочі спеціальності, водії, продавці...

 Знайти роботу зараз непросто і в нас у Корюківці, і в Чернігові, і в Україні загалом. Зазвичай тенденція одна: молодих не беруть, бо вони не мають досвіду, а тих, хто з досвідом, не беруть, бо застарі й не мають сил плідно працювати. До того ж наша Чернігівщина вважається доволі депресивним регіоном у плані роботи. 

Але чи все так погано і чи дійсно в наших північних районах немає роботи − ми вивчали за допомогою сайту оголошень OBYAVA.ua. Це наша, чернігівська обласна найбільша і найпопулярніша дошка оголошень. I розділ «Робота» тут один із основних і найвідвідуваніших розділів сайта. Зараз по Чернігівщині тут розміщено близько 900 вакансій.

Коли заходиш в інтернеті на сайти, які пропонують роботу, в очі відразу впадає величезна кількість пропозицій роботи в Польщі. Так, у Польщі попит на наших спеціалістів і трудівників чималий. Самі поляки масово їдуть на заробітки у більш багаті європейскі країни − Німеччину, Англію. А брак трудових кадрів компенсують за рахунок українців. Тож і наші поліщуки й сіверяни все частіше звертають увагу на закордонні пропозиції.

Але чимало тут гарячих вакансій і від чернігівських підприємств. Якщо скласти умовний список із п’яти найпопулярніших професій, які затребувані работодавцями, то він виглядатиме так.

Найбільше пропозицій для менеджерів і спеціалістів у сфері інтернет-маркетингу та різних інтернет-проектах. Попит на таких фахівців великий, зарплати зазвичай від 5−6 тис. грн. Тому якщо ваші діти обрали такий інформаційно-технологічний фах, то шансів, що по закінченні ВНЗ вони будуть із роботою, достатньо багато.

На друге місце за популярністю вийшли пропозиції робочих, виробничих спеціальностей (більше 80 вакансій). Як не крути, а якісні кваліфіковані слюсарі, токарі, зварювальникі, столяри, швеї потрібні в будь-які часи. I гарних спеціалістів, які вміють працювати руками, завжди не вистачає.

Також чернігівські підприємства активно шукають водіїв і робітників транспортної галузі. На «Об’яві» зараз більше 60 пропозицій на цю тематику. I це третя за чисельністю група вакансій. Так що зверніть увагу – можливо, якийсь ваш родич знайде роботу за кермом.

Четверте місце за торговою сферою: продавці, касири, робітники складу і так далі. Торгові спеціальності також популярні, таких вакансій на сайті наразі більше 45.

I закривають п’ятірку найзатребуваніших чернігівських вакансій професії сфери послуг − офіціанти, кухарі, перукарі, прибиральниці тощо.

Тож хто говорить, що роботи немає? Напевно, той, хто не шукає. Пропозиції є, і їх дійсно чимало. Можна на «Об’яві» і своє резюме залишити, роботодавці також їх переглядають у пошуках підходящих кадрів. I хай кожен знайде собі роботу за фахом і на справедливу зарплатню. Хоч не в Корюківці, то в Чернігові чи іншому районі.

 

Категорія: Право знати | Переглядів: 752 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України