КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Січень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2018 » Січень » 3 » ЛЮДИ !!!! Почитайте один раз і запам’ятайте назавжди!!!
07:28
ЛЮДИ !!!! Почитайте один раз і запам’ятайте назавжди!!!
        ЛЮДИ !!!! Почитайте один раз і запам’ятайте назавжди!!!
                    Бо вже накипіло. Надоїло пояснювати кожному особисто.

  . Перед кожними святами один одному ви відправляєте привітання, це дуже добре, але тут є одна велика афера. Як правило, самому впадло придумати вітання, або знайти гарну відкритку в неті, і ви поширюєте привітання від незнайомих вам людей. В силу малої обізнаності з роботою комп’ютера і програмного забезпечення, ви, самі того незнаючи, робите своїм друзям і близьким купу проблем. Чому? Слухайте далі.

1. Вам хтось прислав відеопривітання. Ви скоренько його відкрили, переглянули і зразу поширили між своїми друзями і рідними. Як правило це робиться на телефоні в Viber, Facebook та ін. Але ви не звернули уваги на тип файлу, а він в назві має закінчення EXE або Z або ZIP або BAT. І перед тим, як включити Вам відео, такий файл встановляє на ваш пристрій купу всякого непотрібного гівна – починаючи від надоїдливої реклами і закінчуючи програмами що крадуть паролі від соціальних мереж та банківських рахунків, а також підміняють служби пошуку в браузерах, які, при пошуку, пропонують Вам продукти проплачені зловмисникам.

2. Останнім часом поширюється багато пірамід, типу:

Щоб у Вас було щастя до небес поширте це повідомлення десятьом друзям і буде вам щастя.

Або

Допоможіть врятувати нашого (тата, брата, кота, собаку, дитину), за кожне поширення цього повідомлення фірма ZARAZA перерахує на рахунок знедолених 1 гривню.

Або

Розішліть цю молитву (ікону, картинку) своїм друзям і всі будуть раді.

Чому такі повідомлення називаються пірамідами, та тому що з кожним поширенням вони розростаються в геометричній прогресії. Ви трьом, ці троє кожен ще трьом, це вже 13 і т.д.

Кому вони вигідні? Вигідні вони рекламодавцям та спамерам, а також всілякого роду рекламщикам і зловмисникам та злодіям. Справа в тому, що з кожним поширенням до власника повідомлення приходять дані: кому поширено, номер телефону, назва користувача в обліковому записі, геодані (де вони живуть) і т.д. Тобто Ви своїми руками повідомляєте номера телефонів та аккаунтів своїх рідних і знайомих зловмисникам, які потім продадуть ці дані декілька разів. А коли ще клацнути посилання з цього повідомлення, так це взагалі для зловмисника як бальзам на яй.....
А згодом до Вас приходять рекламні СМС, купа непотрібних повідомлень, Вам дзвонять з різними пропозиціями, сумнівними опитуваннями, приходять повідомлення що Ви виграли машину, квартиру і т.д. Вам дзвонять з банку, що ваш рахунок заблокований, вам дзвонять що Ваша дитина попала в міліцію і хочуть грошей. І багато іншого.
Ви ніколи не задумувались – звідки в них Ваш номер телефону? Вони його отримали Вашим тупим поширенням пірамід.

Не лінуйтесь, напишіть привітання самі, руцями. Нетреба понтуватись чужими сумнівними картинками та відео файлами. І ніколи, ЧУЄТЕ – НІКОЛИ!!! Не беріть участі в пірамідах! 
Не перераховуйте кошти на рахунки чужих, незнайомих Вам людей. Ви не допомагаєте врятувати життя, Ви годуєте аферистів, і їх поширюється все більше. В результаті, людина, яка дійсно потребує допомоги її не отримає, через те, що Ви вже розмножили купу фіктивних прохачів. Для пожертв є спеціальні перевірені спільноти. Або хоча б пошукайте дату прохання в інтернеті, а також номер телефону чи рахунку прохача, Ви будете здивовані!

Всього доброго, веселих свят. Щоб ви були здорові і ваші компи, ноути, смарти також!!!

                                                               facebook          Степан Божак.

Категорія: Поради | Переглядів: 542 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України