КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2010 » Грудень » 18 » БАГАТІ ТЕЖ СУМУЮТЬ ... Зять Кучми святкує ювілей за кілька мільйонів крадених євро
13:49
БАГАТІ ТЕЖ СУМУЮТЬ ... Зять Кучми святкує ювілей за кілька мільйонів крадених євро

БАГАТІ  ТЕЖ   СУМУЮТЬ ...

Зять Кучми святкує ювілей за кілька мільйонів крадених євро


Віктор Пінчук, український мільярдер, який вважається одним з найвідоміших у світі колекціонерів сучасного мистецтва, відзначить свій п'ятдесятий день народження на прийомі в Куршевелі вартістю у кілька мільйонів євро, йдеться у статті "Розкішний ювілей українського мільярдера Віктора Пінчука в Куршевелі". 
"Надзвичайне хвилювання, яке панує, показує значущість події", - говорить Роберт Манто, генеральний директор міських служб міста Гренобль.

Прес-служба Пінчука в Києві не змогла дати відповідь, посилаючись на те, що їх спікер був хворий.

На програму, що складається з вистави цирку Дю Солей (Cirque du soleil), феєрверку та шведського столу, складеного дуже відомим у Західній Європі шеф-кухарем Аленом Дюкассом, Віктор Пінчук запрошує 300 гостей. Рахунок, який буде наданий іменинникові, складе кілька мільйонів євро, відповідно до джерела в Куршевелі.

У той же час, за даними, отриманими французькою газетою Le Dofiné, рахунок Пінчука за святкування ювілею складе 5 млн євро. "Це дрібниця для людини, що володіє трьома мільярдами доларів завдяки своїй промисловій і медіа імперіям", - йдеться в замітці "Куршевель чекає мільярдера".

Протягом двох тижнів п'ятдесят робітників, що "працюють вдень і вночі", за словами Манто, у важких погодних умовах для того, щоб підготувати цю вечірку, яка відбудеться в зведених наметах на площі 3 тис. кв м.

"Нам би хотілося, щоб він приїхав сюди, а не в Гштаад (у Швеції). Цей виключно приватний візит може сприяти тому, що інші мільярдери зроблять те ж саме", - говорить Роберт Манто.

Нагадаємо, що 50 років Віктору Пінчуку виповнилося 14 грудня. У 1990-му році, незадовго до розпаду СРСР, він заснував компанію Інтерпайп. У 2002-му одружився з Оленою Франчук, дочкою тодішнього президента країни Леоніда Кучми.

У 2006 році була заснована компанія EastOne - міжнародна інвестиційно-консалтингова група, інвестиційний портфель активів якої включає більше 20 різних бізнесів і проектів, у тому числі компанію Інтерпайп та ряд ЗМІ в Україні та за кордоном.

Пінчук є основним акціонером групи EastOne, однією з найбагатших людей України. Зокрема, Пінчуку належать телеканали СТБ, ICTV, Новий канал, QTV, М1, М2, газета "Дело", "Факты и комментарии", "ИнвестГазета", журнали "ТОП-100 Рейтинг кращих компаній України".Відголос

Від редакції "Сіверщини".
"Знаєте, так просто не складали першопочаткові капітали навіть американські мафіозі, тим все-таки доводилося трудитися".
Клаус фон Байме, професор інституту політичних наук університету м. Гейдельберга (Німеччина).

Категорія: Події | Переглядів: 892 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України