КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 121
Гостей: 121
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2016 » Листопад » 10 » НЕВШАНОВАНА ПАМ’ЯТЬ
11:16
НЕВШАНОВАНА ПАМ’ЯТЬ
 

                   НЕВШАНОВАНА  ПАМ’ЯТЬ

   . 59 – річну корінну корюківчанку Валентину Ільєнко до редакції привело обурення на владу міста. Мова – про благоустрій у Парку Пам’яті.

«У День захисника України нарвала вдома квітів і пішла до парку, щоб вшанувати полеглих земляків. Дивлюсь, а з минулого покладання, що відбувалося у вересні, ніхто навіть біля пам’ятників не прибрав. Лежать купи засохлих квітів. Біля пам’ятного знака на честь Героїв АТО – не клумба, а смітник. Повиривала сухостій, позбирала сміття, а викинути нема куди. Роздивлялася – роздивлялася, мо’ де який бачок – не знайшла. Понесла додому…
Це мене дуже обурило. Я хочу знати, хто відповідає за порядок у парку і скільки на його благоустрій у цьому році передбачено коштів у міському бюджеті. Не може бути, щоб був об’єкт, а ніхто за нього не відповідав. Я не одна так думаю. І я , і багато господинь з радістю поділилися б квітами з власного подвір’я, щоб ними прикрасити клумби. Але ні клумб, ні тих, хто про це дбає. Я понад 20 років пропрацювала на фабриці техпаперів – який там порядок! А в парку, де ми маємо вшановувати пам’ять наших дідів – прадідів, трава не покошена, таблички з іменами ніхто ніколи не повитирає, жодної квіточки, а те, що біля знака «атовцям» – взагалі сором. А ще колишній мер, коли йшов на вибори, обіцяв створити у місті «зелену бригаду». Де вона?»
По коментар йдемо до заступника міського голови Олександра Бикова. Він розповів, що якихось окремих коштів на впорядкування Парку Пам’яті у міському бюджеті не передбачено. Є загалом на благоустрій міста, якими розпоряджається ЖЕК. Працівники контори повинні слідкувати й за порядком у цьому парку. «Зауваження приймаємо, ситуацію обов’язово виправимо. І «зелену бригаду» наступного року створимо. А ще – у цьому парку гарно облаштуємо територію навколо пам’ятного знака учасникам АТО. Встановимо малі архітектурні форми: будуть і квіти, і лави, і нові доріжки».
Ну, що ж, ми люди терпеливі, вміємо чекати. Як уже не один рік ждемо, коли нарешті зникне калюжа біля супермаркету АТБ, що розливається на самісінькому пішохідному переході. Прибрати її треба не лише тому, що мокро, вона змушує дорослих і дітей, мамочок з візочками виходити на проїжджу частину. А це вже порушення правил дорожнього руху, до якого спонукають погані виконавці робіт… Олександр Миколайович пообіцяв у найближчий час, сподіваємося, у листопаді вже цього року, «перемогти» – таки цю злощасну калюжу.

                             http://koryukivka-mayak.com/

                
Категорія: Точка зору | Переглядів: 679 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України