КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 102
Гостей: 102
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2011 » Лютий » 17 » НАРОДНІ РЕЦЕПТИ ВІД БОЛЮ В СУГЛОБАХ
13:21
НАРОДНІ РЕЦЕПТИ ВІД БОЛЮ В СУГЛОБАХ

         НАРОДНІ РЕЦЕПТИ ВІД БОЛЮ В СУГЛОБАХ


Узимку часто можна почути скарги на суглоби: у когось «крутить» коліна, в інших — руки або болить спина. Артроз швидко прогресує, тому за перших симптомів нездужання в суглобах потрібно звернутися до лікаря. А щоб полегшити такий стан, пропонуємо в домашніх умовах приготувати ліки за рецептами лікаря-натуропата Олени СвІтко.

ХВОЙНИЙ РЕЦЕПТ. Візьміть 200 г ялинових голок, 50 г живиці і 5 крапель ялицевої олії. Залийте 1 л води і закип’ятіть. Змочіть у відварі тканину і накладайте компреси на ніч протягом місяця.

ВИТЯЖКА З РИСУ. Рис має властивість «витягати» із суглобів солі, що відклалися. Для підвищення ефективності 2 ст. л. рису потрібно заздалегідь замочити у воді в банці № 1 на 1—2 доби, промити і знову залити водою. Через добу залити 2 ст. л. рису в банці № 2, третього дня — в банці № 3. Поставити 4 банки. П’ятого дня з вимоченого рису з банки № 1 зварити кашу і з’їсти вранці за кілька годин до основного прийому їжі. Засипати у цю банку рис і поставити в кінець черги банок. Наступного дня спожити рис з другої банки і намочити в ній рис. І так до 2 місяців. Наступний курс лікування — через рік.

МАЗЬ ЗІ СВІЧОК. Розігрійте 0,5 літра соняшникової олії на паровій бані, додайте 100 г живиці і 10 натертих церковних свічок. Варіть суміш 30 хвилин на парі. Поки мазь рідка — процідіть. Охолодіть і змащуйте хворі місця тричі на день, 2 тижні.

МИЛО З ГАСОМ. Візьміть соняшникову олію (50 мл), гас (50 мл), чверть шматка господарського мила і 1 ч. л. соди. Змішайте всі інгредієнти і залиште на 3 дні в темному місці. Таку мазь потрібно втирати в суглоби щодня протягом двох тижнів.

НАФТАЛІНОВА МАЗЬ. Приготуйте 25 г нафталіну і 200 г цільного молока. Нафталін розітріть в порошок, з’єднайте з молоком. Посуд із сумішшю помістіть на водяну баню і, безперервно помішуючи, доведіть воду до кипіння. Продовжуйте помішувати протягом 10 хв, потім вогонь вимкніть, але суміш залиште в гарячій воді і продовжуйте мішати її, поки вода не охолодиться до кімнатної температури. Після цього посуд із сумішшю поставте в темне місце. Одержаною маззю змащуйте хворе місце вранці й увечері.
Категорія: Здоров-Я | Переглядів: 1924 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України