КОНТРОЛЮЙТЕ
Граничний рівень торговельної надбавки
.
На виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації №386 від 11 листопада 2011 року, зареєстрованого в головному управлінні юстиції у Чернігівській області №71/897 від 07 грудня 2011 року, та з метою стабілізації ситуації на споживчому ринку пункт 3 розпорядження голови облдержадміністрації від 31.05.2008 №199 "Про внесення змін до деяких розпоряджень голови облдержадміністрації", зареєстрованого в Головному управлінню юстиції у Чернігівській області 03.06.2008 за № 21/682 (із змінами і доповненнями), викладено у такій редакції: "Встановити для всіх суб'єктів підприємницької діяльності граничний рівень торговельної надбавки до оптової ціни виробника (митної вартості), незалежно від кількості перепродажів, що передують реалізації кінцевому споживачу на: хліб - на 10%; вермішель з борошна пшеничного вищого ґатунку, крім групи "Екстра", ковбаси варені вищого та першого ґатунку, сир (до 2,0% жиру включно), крім сиру, фасованого у пластикові стаканчики, незалежно від вмісту жиру - для суб'єктів, які здійснюють торговельну діяльність у містах Чернігові, Ніжині, Прилуках - 10%, в інших населених пунктах - 15%; крупи, макаронні вироби першого ґатунку, молоко (пастеризоване, до 2,5% жиру включно, фасоване у мішечки з поліетиленової плівки), масло вершкове вагове, м'ясо птиці (тушка), сметану (15,0% жиру, фасовану в мішечки з поліетиленової плівки та вагову), яловичину, свинину - для суб'єктів, які здійснюють торговельну діяльність у містах Чернігів, Ніжин, Прилуки - 12%, в інших населених пунктах - 15%; цукор білий кристалічний, борошно, олія соняшникову, яйця курячі - 15%".
|