Борсуковий жир помічний при застуді
Київська студентка Соломія Щур, 21 рік, у період епідемії вірусних захворювань п’є борсуковий жир. Вона ніколи не хворіла на грип, лише раз мала застуду.
— Борсуковий жир мама давала мені десь з року, — розповідає. — В родині усі його п’ємо. Раніше батькам його привозили із Росії, а тепер без проблем можна купити в аптеці. Я беру капсулами, бо рідиною дуже противний на смак. Від жиру у мене красиве волосся, шкіра та нігті.
Він повністю засвоюється в крові, містить вітаміни А, В, кератин, фолієву кислоту. Посилює білковий обмін, покращує імунітет і кровообіг.
— Жир помічний тим, хто має проблеми зі шкірою, органами травлення, нирками, легенями. З нього роблять маски від зморщок, — каже 47-річний Володимир Чукарєв, столичний лікар-гомеопат. — Прийом чистого жиру чи ліків на його основі протипоказаний при недугах підшлункової залози, печінки і жовчовивідних шляхів. Не рекомендують ліків дітям до 6 років.
Корисними є також риб’ячий, ведмежий, козячий, тюленячий жири. Їх п’ють для покращення зору, травлення, очищення судин, при депресії та серцевих захворюваннях. Ксенія МІРЖВ
ШАНОВНІ ЧИТАЧІ ! Переглянути багато цікавих публікацій щодо лікування, Ви можете на сайті http://korjukivka-sity.at.ua/ ТА У РУБРІЦІ ЗДОРОВ-Я http://korjukivka-sity.at.ua/news/zdorov_ja/1-0-1
|