КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2019 » Лютий » 22 » Заслужені журналісти України розповіли землякам про свій життєвий і професійний шлях
07:32
Заслужені журналісти України розповіли землякам про свій життєвий і професійний шлях

      Заслужені журналісти України розповіли землякам про свій              життєвий і професійний шлях

 

Творча зустріч заслужених журналістів України Зої Шматок, Віри Бушай та Олександра Назаренка відбулася в Корюківському історичному музеї. На зустріч прийшли ті, чиє життя безпосередньо пов’язане з «пером», школярі, які вже зараз випробовують себе в журналістиці та просто вдячні читачі.

Хоча у цих трьох творчих особистостей різні долі, різний професійних шлях, та їх об’єднує дві речі: всі вони своєю наполегливою працею здобули звання заслуженого журналіста України, та всі вони – вихідці з Корюківщини:

Зоя Шматок – жителька м.Корюківка, член Національної Спілки журналістів України, керівник прес-центру районної організації ветеранів; близько 20 років була редактором районної газети «Маяк», 14 років пропрацювала власним кореспондентом обласних видань «Деснянська правда» і «Деснянка вільна»;

Віра Бушай – уродженка с.Сядрине Корюківського району, редактор єдиної в області соціальної газети «Живи з надією»; свого часу була кореспондентом районної газети «Маяк», «Деснянської правди»;

Олександр Назаренко – уродженець с.Білошицька Слобода Корюківського району, головний редактор Менської газети «Наше слово», редактор інтернет-видання «Сусіди City», керівник інтернет-видання «Час Чернігівський», голова обласної організації Національної Спілки журналістів, голова ГО «Асоціація регіональних ЗМІ»; на початку кар’єри працював у редакції Семенівської газети.

Протягом майже двохгодинної зустрічі гості ділились своїми спогадами про шкільні роки, відколи і зародилася любов до журналістики, про переламні моменти у професійній діяльності, про сімейні цінності і традиції.

Журналісти відзначили позитивний бік реформування друкованих ЗМІ, що дозволяє виданням стати «ближчими» од читача, говорили про важливість дотримання журналістської етики, виловлювали думки щодо переваг і недоліків інтернет-видань.

Віра Бушай та Зоя Шматок зачитали уривки зі своїх робіт, а Олександр Назаренко презентував книгу про Захисників України, співавторами якої є журналісти Чернігівщини. Олександр Васильович вручив своїм колегам – Зої Шматок і Вірі Бушай примірники книги та Почесні грамоти, якими їх відзначила  Національна Спілка журналістів України.

Директор музею Людмила Бабич представила до уваги присутніх збірку «До мене завітала муза», яка містить творчий доробок учасників клубу «Перлина», що діє при Корюківському історичному музеї. 

 Неформальне спілкування завершилося словами вдячності на адресу журналістів від присутніх та колишніх колег. Нинішній редактор районної газети «Маяк» Ірина Гайова, голова районної організації ветеранів Валентина Погребна та завідувач сектору культури та культурно-масової роботи Відділу освіти, культури, молоді та спорту міської ради Алла Кун відзначили самовідданість гостей своїй професії, що завжди прослідковується у статтях та їх безмежну любов до своєї малої Батьківщини, про що часто йдеться в їхніх напрацюваннях. А місцева поетеса Любов Грищенко з нагоди зустрічі присвятила гостям авторські вірші.

Загальний відділ виконавчого апарату
Корюківської міської ради

Джерело   http://koryukivka-rada.gov.ua

Категорія: Події | Переглядів: 553 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України