КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2012 » Серпень » 20 » Засідання круглого столу: «207 виборчий округ: що кандидати пропонують виборцям»
19:28
Засідання круглого столу: «207 виборчий округ: що кандидати пропонують виборцям»

         Засідання круглого столу: «207 виборчий округ:

      що кандидати пропонують виборцям»

                                                                                                                   ФОТО репортаж

17 серпня в приміщенні Центральної районної бібліотеки м.Корюківка відбулася презентація та обговорення аналізу передвиборчих програм кандидатів-мажоритарників, які балотуються в 207 виборчому окрузі на Чернігівщині.


Під час заходу було представлено результати порівняльного аналізу передвиборчих програм всіх кандидатів – мажоритарників 207 виборчого округу, а також результати опитування громадської думки виборців на Сіверщині.

Відповідний аналіз був проведений Чернігівською громадською організацією «Поліський фонд міжнародних і регіональних досліджень» на основі офіційних передвиборчих програм партій та кандидатів.

Участь в круглому столі взяли представники політичних партій, кандидати та їх представники, громадські організації, засоби масової інформації, а також представники фонду IRI.

Тож за результатами опитування громадської думки жителів виборчого округу №207 двома найбільш актуальними для мешканців округу проблемами є ремонт і будівництво доріг (51,0% від загальної кількості опитаних), та відсутність робочих місць (30,8%). Крім того, 10,8% вказали на наявність проблеми із доступністю медичного обслуговування, ще 10,0% скаржаться на низький рівень заробітних плат та пенсій.

Вплив на вибір політичної партії для чверті респондентів (27,3%) матиме результативність її роботи в регіоні; 17,7% враховуватимуть свій досвід голосування; 13,7% зважатимуть на програму партії; 8,0% орієнтуватимуться на лідера політичної сили; а 7,2% готові голосувати при відсутності альтернативи.

Загалом же понад три чверті опитаних у виборчому окрузі (76,8%) наразі планують взяти участь у голосуванні 28 жовтня 2012 року. При цьому 21,4% хотіли б бачити представником округу у Верховній Раді України громадського діяча, 20,9% - чинного народного депутата, який представляє Чернігівщину, 15,0% - представника органу місцевої влади, 9,5% - підприємця та 7,0% - представника опозиційної партії. Чверть опитаних (24,7%) вагалися з відповіддю.

Що стосується аналізу передвиборчих програм, то за оцінками громадських експертів у передвиборчих програмах кандидатів переважно домінують констатація проблем та перелік заходів, які вони вважають за потрібне вжити. Ні в одного з кандидатів не вказано ні термінів реалізації заходів, ні джерел покриття витрат на реалізацію вказаних дій.

Круглий стіл відбувся в рамках реалізації проекту «Парламентські вибори, як шанс для розв’язання місцевих проблем Чернігівського регіону», який реалізує громадська організація «Чернігівський освітній центр «Ініціатива» в партнерстві з «Поліським фондом міжнародних і регіональних досліджень» та за підтримки Фонду «Східна Європа та IRI.

























                                                                           Джерело  http://koradm.cg.gov.ua/

Категорія: Вибори | Переглядів: 864 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України