КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2011 » Серпень » 3 » Засідання Громадської ради при райдержадміністрації.
00:11
Засідання Громадської ради при райдержадміністрації.

      Засідання Громадської ради при   райдержадміністрації.  


29 липня відбулося чергове засідання Громадської ради при райдержадміністрації.

У засіданні Громадської ради взяли участь члени Громадської ради та запрошені — депутат Чернігівської обласної ради В.О.Гущенко, представники органу виконавчої влади — голова райдержадміністрації О.В.Довгаль, перший заступник голови райдержадміністрації Р.М.Малиш, заступники голови райдержадміністрації М.П.Ющенко, І.І.Бузак, Н.М.Демиденко; керівник апарату райдержадміністрації О.Г.Безнісько, а також головний державний санітарний лікар Корюківського району В.Л.Шумський і представники районних ЗМІ. 

Провів засідання Громадської ради при райдержадміністрації голова ГР А.І.Савченко.

Першим було надано слово голові райдержадміністрації О.В.Довгалю, який підвів підсумки виконання Програми соціально-економічного розвитку та бюджету району за І півріччя 2011 року, закцентував увагу на ряді проблемних питань, а також зупинився на досягненнях району.

Зокрема мова йшла про недоліки у благоустрої району (незадовільний стан доріг), у зв’язку з відсутністю коштів у шляховому господарстві; проблеми з транспортним сполученням, невисокий рівень послуг деяких перевізників; проблеми у споживчому ринку (ціна на хліб найбільша серед сусідніх районів; торгівля майже некерована), є багато недопрацювань у роботі місцевого самоврядування та ін.

Поряд з тим О.В.Довгаль відмітив ряд позитивних моментів — експертиза підтвердила придатність приміщення колишньої міської ЗОШ № 4 під реконструкцію в гуртожиток для медиків; пройшли на державному рівні погодження документи щодо вшанування на державному рівні пам’яті жертв трагедії у місті Корюківці та будівництво Меморіального комплексу з вшанування пам’яті жертв німецько-фашистських загарбників у місті Корюківці; районна влада працює над відновленням будівництва житла в районі.

В обговоренні взяли активну участь члени Громадської ради Скотар М.М., Савченко А.І., Нодь Ф.С., Губенко Л.М., Стецько М.М., Назаренко Г.М., Кириченко А.А., які озвучили ряд проблемних питань.

Зокрема, мова йшла про ремонт доріг, ліквідацію стихійних сміттєзвалищ у місті (Скотар М.М.), недоліки в обслуговуванні пасажирів на приміських маршрутах (Кириченко А.А.), повірку лічильників, благоустрій міста (Савченко А.І.), про контроль за якістю завезеного в район хліба (Нодь Ф.С.), перспективи будівництва маркету в районі дев’ятиповерхівки (Губенко Л.М.), щорічне придбання житла для медиків (Стецько М.М.).

Дуже злободенним був виступ члена Громадської ради, голови профспілки підприємців м. Корюківки «Захист» Назаренко Г.М., яка піддала гострій критиці керівництво ПП «СВ-Торг», адже на повсякденному ринку не забезпечено на належному рівні умови праці підприємців, порушуються правила протипожежної безпеки (сварювальні роботи ведуться в робочий час), не дотримуються правила продажу м’ясних продуктів, антисанітарія біля щоденного ринку (не вивозиться сміття), несанкціоновано працює стихійний ринок перед магазином «Хліб».

Також ряд проблемних питань були озвучені представниками районних ЗМІ.

Підсумовуючи засідання, голова райдержадміністрації О.В.Довгаль подякував членам ГР за активну громадянську позицію та продуктивну роботу, а також зазначив, що за результатами засідання буде дано ряд доручень відповідним службам.

     Джерело   http://koradm.cg.gov.ua/

Категорія: Громада та влада | Переглядів: 944 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України