КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2011 » Квітень » 5 » Вдалого будівництва! Одними з найкращих будівельними матеріалами є піноблоки
15:20
Вдалого будівництва! Одними з найкращих будівельними матеріалами є піноблоки

         Вдалого будівництва!

Одними з найкращих будівельними матеріалами є піноблоки

 
Але чому це так, для того щоб відповісти на це питання потрібно зрозуміти, що таке піноблок, і так піноблок - це будівельний матеріал який виготовляється за спеціальною технологією, а саме змішується бетон із спеціальною піною, що додає особливу міцність, родзинкою даного продукту є, то що при використанні піноблоків будівлі чи інші споруди зводяться досить швидко, також є ще ряд переваг, наприклад екологічна чистота, мала вага даного будівельного матеріалу.


Тобто при будівництві будинків даний вид продукції істотно скоротить час на будівництво і витрати на нього, тому що ціна на піноблоки досить низька. Також даний будівельний матеріал, набагато дешевше ніж цегла і міцної його в кілька разів, так само головною особливістю є його теплоємність, що значною мірою дозволяє зберегти тепло в побудованому споруду. І це далеко не повний перелік переваг даного продукту.

Купити фундаментні блоки можна в будь-якій будівельній компанії, яка займається реалізацією даного продукту, практично кожна поважає себе, здійснює оптовий продаж даного продукту. Продаж даного виробу, навіть під час кризи йде повним ходом, так як цей товар є дуже рентабельним і користується високим попитом.


Виробництво піноблоку може бути, зроблено і в домашніх умовах, але для цього буде потрібно спеціальне устаткування і певні навички, але моя вам порада, краще купити, ніж виробляти самостійно, виготовлення даного продукту трудомістка, ІА також капіталомістке, і навіть є ще суттєвий мінус при виробництві цього будівельного матеріалу самостійно, а саме завжди є ризик виготовити брак, а при покупці цього не буде. Але не поспішайте відразу бігти купувати, для початку визначте скільки вам потрібно даного матеріалу, при виборі продавця звертайте увагу на сам товар, хто його зробив, на даний момент популярний пінобетон з Німеччини, і після ряду дій тільки купуйте. Купувати краще у великих будівельних компаніях, які зазвичай безкоштовно проводять безкоштовно доставку товару, дають тимчасову гарантію на нього.


Так що ці матеріали - це насамперед якість і значна економія, використовуючи даний вид будівельного матеріалу ви зрозумієте чому весь світ перейшов з цегли на піноблок і наша країна, потихоньку переходить, що дає привід говорити що даний продукт перевірений часом!       Вдалого будівництва!

                                                                                          Джерело  Інтернет

Категорія: Господар і Господарка | Переглядів: 843 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України