КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2017 » Лютий » 24 » У Корюківці відкрився сучасний Центр обслуговування клієнтів газових компаній
15:53
У Корюківці відкрився сучасний Центр обслуговування клієнтів газових компаній
  

           У Корюківці відкрився сучасний Центр обслуговування клієнтів газових компаній


.Сьогодні, 24 лютого в Корюківці відкрився новий Центр обслуговування клієнтів газових компаній, до сфери дії якого входять дев’ять районів північної зони Чернігівщини: Корюківський, Коропський, Новгород-Сіверський, Семенівський, Сосницький, Сновський, Ріпкинський, Менський та Городнянський.

На відкритті були присутні: голова райдержадміністрації Олексій Мірошниченко, голова районної ради Віктор Чернуха, міський голова Ратан Ахмедов, керуючий Корюківським відділення ПАТ «Чернігівгаз» Андрій Жоголко, начальник Центру Оксана Горська.

Презентуючи основну мету і завдання Центру, голова правління ПАТ «Чернігівгаз» Алла Ярової зауважила, що його відкриття стало черговим кроком до втілення комплексної програми «Чернігівгазу» з розвитку клієнтського сервісу і переходу до якісно нових прозорих взаємовідносин зі споживачами.

За словами очільниці «Чернігівгазу» акцент у роботі Центру робитиметься на якості надання послуг та доброзичливому ставленні до відвідувачів, адже основне завдання – створення комфортних умов громадянину при вирішенні його питань.

Так, віднині клієнти зможуть в одному місці не лише швидко і якісно отримувати консультації з питань газопостачання, а й здійснювати необхідні операції – від оплати послуг до отримання технічних умов на приєднання до мереж.

Робота клієнтського сервісу і зокрема нового центру полягає не лише в забезпеченні в одному приміщенні швидкого і комфортного обслуговування, а й цілого комплексу інших послуг - починаючи від укладання договорів на розподіл та постачання газу, видачі довідок і консультації по особовому рахунку, закінчуючи оформленням технічної документації на підключення до газової мережі, заміни газових приладів, їх ремонту і т. і.

Центр оснащений так, щоб споживачам було приємно і максимально комфортно отримувати послуги – сучасний дизайн, просторе й світле приміщення, встановлені дивани, є кулер і доступ до wi-fi, створений куточок, де клієнт може зареєструватись в Особистому кабінеті. У подальшому планується дооблаштування кондиціонером і терміналом.

Корисною новинкою є зона ресепшн, де адміністратор першим консультує клієнта. В зоні обслуговування працюють 4 фахівці, які надають консультації з усіх, хвилюючих споживача, питань.

Керівники району та міста констатували позитивну динаміку в прагненні компаній з надання послуг ставати ближчими до клієнтів. Свідченням тому є відкриття такого Центру в Корюківці. Безумовно, це ще один крок назустріч споживачам газу. Новий формат надання послуг допоможе підвищити якість клієнтського сервісу та стати ближче до людей, а також спростити зворотній зв’язок між газівниками та користувачами природним газом.

Корюківський Центр – вже четверте відділення в Чернігівській області, оформлене за новими європейськими стандартами. Наразі такі Центри вже діють у Чернігові, Прилуках та Ніжині.


Центр обслуговування клієнтів працюватиме за адресою: м.Корюківка, вул.Бульварна, 13, з понеділка по четвер з 8.00 до 17.00 год.; у п’ятницю – з 8.00 до 16.00 год. без перерви на обід.


 






Категорія: Події | Переглядів: 1553 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України