КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2011 » Січень » 15 » Технічний огляд машин: що новенького?
11:34
Технічний огляд машин: що новенького?

 

Технічний огляд машин: що новенького?

 А   ВТІМ

 Янукович пригрозив Могильову "червоною карткою"

  Президент Віктор Янкович пообіцяв звільнити міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова у разі, якщо найближчим часом не буде скасовано техогляд ДАІ.




Як повідомили в прес-службі Державтоінспекції Чернігівської області, з 15 січня 2011 року розпочинається проведення державного технічного огляду транспортних засобів непарного року випуску.

Техогляд транспортних засобів незалежно від форм власності проводиться з такою періодичністю:

Два рази на рік — транспортні засоби, призначені для перевезення пасажирів із кількістю місць для сидіння більш як дев’ять з місцем водія включно та спеціалізовані засоби для перевезення небезпечних вантажів;

Один раз на рік — транспортні засоби, призначені для перевезення вантажів з максимально дозволеною масою понад 3,5 тонни, а також спеціальні та спеціалізовані засоби, зокрема автокрани, таксі, автомобілі швидкої медичної допомоги;
Один раз на два роки — транспортні засоби, призначені для перевезення пасажирів із кількістю місць для сидіння не більш як дев’ять з місцем водія включно та для перевезення вантажів з максимальною дозволеною масою до 3,5 тонни, а також мотоцикли та інші механічні транспортні засоби.

Допускається проведення техогляду причепів, причепів-розпусків та напівпричепів незалежно від року їх випуску одночасно з тягачем.

Строки проведення техогляду

Із 15 січня по 15 грудня — для тих транспортних засобів, техогляд яких проводиться один раз на два роки або один на рік;
Із 15 січня по 30 червня та з 1 липня по 15 грудня — для тих засобів, техогляд яких проводиться два рази на рік.
Особливість
Якщо протягом останніх двох років власник транспортного засобу або особа, що має право керувати автомобілем, притягувалась за порушення Правил дорожнього руху до адміністративної відповідальності, необхідно разом з іншими документами надати оригінали та копії квитанцій про сплату штрафів.

Нововведення

В ухваленому Податковому кодексі передбачено положення, згідно з яким при проходженні технічного огляду 2011 року (для транспортних засобів, що проходять техогляд 1 раз на 2 роки) власники автомобілів зобов’язані сплатити податок за 2010 рік за ставками, які діяли до 1 січня 2011 року. За 2011 рік податок з власників транспортних засобів не сплачується.

     А   ВТІМ

 Янукович пригрозив Могильову "червоною карткою"

  Президент Віктор Янкович пообіцяв звільнити міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова у разі, якщо найближчим часом не буде скасовано техогляд ДАІ.

Про це він сказав в ході засідання керуючої ради Комітету з економічних реформ, пише Zn.ua з посиланням на одного з учасників засідання.

"Я показую вам жовту картку. Техогляд приватного транспорту, який обіцяли скасувати, досі існує. Над людьми продовжують знущатися", - сказав Янукович, звертаючись до Могильова.

Він попередив міністра, що якщо найближчим часом це питання не буде вирішено, і міліція буде його саботувати, то Могильов побачить "червону картку".

Як відомо, законопроект про скасування техогляду приватного транспорту ще рік тому вносив до парламенту депутат від НУНС, голова комітету з питань національної безпеки і оборони Анатолій Гриценко.

Потім цю ідею взяв на озброєння голова Держкомпідприємництва Михайло Бродський, проте законопроект досі не ухвалено парламентом.

Зокрема, як заявляв Бродський, "у нинішньому вигляді технічний огляд - це анахронізм".

Згідно з законопроектом, зокрема, станції діагностики повинні підлягати акредитації.

У разі "неправильної" видачі документа про проходження перевірки технічного стану, станції діагностики повинні нести адміністративну відповідальність і за свій рахунок проводити повторну діагностику.


Категорія: Право знати | Переглядів: 1036 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України