КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2011 » Лютий » 16 » Талановита молодь і депутати - справді «запальна» суміш!
12:45
Талановита молодь і депутати - справді «запальна» суміш!

   Талановита молодь і депутати - справді «запальна» суміш!


   Напередодні Дня Святого Валентина молодь Корюківщини освідчувалися в любові до України. 12 лютого відбулася відбіркова гра районного конкурсу КВК в міській зоні, а 13 лютого – в Прибині.

Перш ніж аналізувати самі ігри хочеться зазначити, що програла в ці дні лише одна команда – команда кавеенівців Шишківської громади, яка в останню хвилину «злякалася» і просто не прибула на місце змагань в Прибинь. Адже через невпевненість вони втратили не тільки можливість поборотися за вихід у фінал (це-не головне!), а перш за все можливість отримати масу вражень та задоволення від спілкування з вдячним прибинським глядачем та одноклубниками. Розчаруванню Шишківського сільського голови не було меж: «І ми так змогли б!». Але що зроблено, те зроблено...

Що стосується самих ігор, то сільські команди продемострували глибинне розуміння найболючіших проблем села: бездоріжжя, безробіття, молодь, що полишає село, незавидне становище молоді, яка в ньому залишається. Так Прибинський «Клас» ще раз всіх переконав у тому, що діти- наши майбутнє. І можна сказати, що ця команда завдячує ІІ місцем саме наймолодшим своїм учасникам: Рябцю Олександру та Симович Жанні. Перелюбські «Веселі туристи» розкрили всі переваги «зеленого» туризму у прикордонній зоні. Отримали ж квиток з цієї зони у фінал «Наумові діти» з Наумівки, які були найближчими до розкриття ювілейної теми. Командам додавав упевненості в собі.

Команди міської зони традиційно показали високий рівень підготовки і порадували глядачів справді чудовою, по-справжньому кавеенвською грою. Відомо, що рівень команд напряму залежить від професійності їхніх керівників. І керівники міських команд Мороз С.М. («Смак»), Ситенька В.А. «Юнги», Медя Т.В. «Всі свої», Ключенко С.В. «Українські перці» вкотре довели свою високу кваліфікацію.

Хоча слід зазначити, що саме виключно кавеенівський конкурс «розминка» не вдався буквально всім командам. А ось «візитку» «завалили» тільки «Українські перці» Корюківського ЦДЮТ. Без бою «здали» «СТЕМ» - «Всі свої» Корюківської ЗОШ І-ІІІ ст. №4. Проте «Музичне домашнє завдання» на тему «Ой, не будем горювати !» вдалося всім без винятку. Тут глядачі (всі команди зірвал овації!) і журі (всім командам поставили найвищий бал!) були одностайні.

Не можна втриматися, щоб не відзначити окремих гравців команд, які засяяли саме на цій грі справжніми «зірками». Серед «Українських перців» відзначився Назаренко Олександр, який просто геніально зіграв ді-джея «Типу-радіо». Серед «смаківців» Корюківської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 вигідно вирізнялись головні герої «СТЕМу»: Станіслав Нікітін, який чудово зіграв закоханого, та Ващенко Роман, який був неперевершеним дідусем-скептиком. Надзвичайною була гра Огієнка Дмитра з команди «Всі свої». Серед гімназійних «юнгівців» хочеться відзначити Колухонову Дарину, яка показалу не тільки чудову гру, але й прекрасний конферанс, адже саме вона була ведучою на цьому святі гумору.

Приємно, що корюківські команди сповна використовують наявний людський і технічний потенціал своїх закладів. Гімназійні «Юнги» та «Смак» першої школи зняли та продемострували глядачам за допомогою відеопроектора фільми про життя команд. Показовим є те, що Корюківський ЦДЮТ залучив до участі у команді підлітків, про яких у їхніх навчальних закладах говорять як про «важких». І ці «важкі» підлітки під впливом тепла, терпіння та професіоналізму керівника розкрилися як неординарні, талановиті особистості.

А зараз про один з найважливіших елементів будь-якого змагання – нагородження. Ще раз нагадуємо, що цьогорічний конкурс команд КВК проводиться за підтримки депутатів районної ради.

Команди Прибинської зони отримали грошові винагороди та солодощі від депутатів районної ради Малиш Р.М., Якушина О.О., Демиденко Н.М.. Топтуна В.С., Шматка М.І.. Не проминули можливості привітати свої команди Прибинський сільський голова Рябець П.О. та Наумівський сільський голова Симончук С.В.

«Кавеенівці» міської зони отримали солодощі від депутатів районної ради Довгаля О.В., Баклажка М.І. та від секретаря виконкому міської ради Малиша Л.В., які особисто мали задоволення переконатися у талантах юних гумористів. І хоч не в грошах щастя, але приємним сюрпризом для всіх міських комад була значна грошова винагорода від депутата районної ради Бондаря А.О.

Команди і організатори конкурсу сподіваються, що такими ж прихильними будуть депутати до проведення 2 квітня фінальної гри-фестивалю «Корюківська гуморина- 2011», в якій візьмуть участь кращі команди району та гості з близького зарубіжжя.

А ще організатори шукають нових спонсорів фестивалю. Може й ви бажаєте підтримати талановиту молодь? Телефонуйте до відділу у справах сім’ї, молоді та спорту: 2-13-57. Справа дійсно варта витрат! Повірте!


     За   матеріалами   http://koradm.cg.gov.ua


Категорія: Події | Переглядів: 1093 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України