КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2012 » Липень » 16 » Стадіон кличе господаря !
15:06
Стадіон кличе господаря !

     Стадіон  кличе  господаря !    Або  гол  у  власні  ворота ...

                                                                                                                    ФОТОрепортаж

.

       Колись, у післявоєнні роки, в Корюківці була лише одна футбольна  команда " Красная звезда", був стадіон в самому центрі міста, де зараз знаходиться спортивний  майданчик  міської гімназії, були тисячі вболівальників...  А як грали !

    Зараз у місті шість футбольних команд "Фортуна", "Ветеран", "Відродження", "Динамо", "Зірка"  та "Авангард".   На кубок області та  району   грають на міському стадіоні, грають чудово, а  сотні глядачів на стадіон не йдуть !   Нічого сказати!  На нашому міському стадіоні  газон футбольного поля  у відмінному стані, а  от поряд - спортивний  зал  та  трибуни ?! 

  Їх   почали будувати  ще  в  часи  " Перебудови", при  Радянському Союзі  та  так і не добудували в незалежній  Україні. На  фабриці  змінився власник,  змінилися погляди на життя, змінилися захоплення...  Поряд, у райцентрі Короп, де налічується  сім тисяч жителів,       громада та влада змогли побудувати такий самий спортивний зал і він працює!  А у нас  розтягли  металеві   будівельні  конструкції, познімали листи покрівлі, повитягували алюмінієві рами.  Та що казати,  не можуть господарі роками  знайти кошти на декілька банок  фарби,  щоб пофарбувати  лавочки  на трибунах,  мішок-другий  цементу та вапна,  щоб  косметично підремонтувати  трибуни, зробити    хоча б  тимчасові,  але  пристойні  роздягальні для команд,  облаштувати літню душову,  поставивши кубову ємкість,  де вода підігрівалася  б  від променів сонця, чи тену  і врешті,  обладнати   нормальний  фонтанчик питної води...  Чи треба  для  цього  великі  кошти - НІ!      Чи  бачить  ці неподобства  власник  стадіону, депутати, влада - ТАК, адже, проводять масові спортивні заходи і навіть виставки улюблених  песиків  на  цьому стадіоні. Чи було раніше бажання  щось зробити на стадіоні,  мабудь  НІ !  Чи змінится  щось  на  міському фабричному стадіоні ПАТ " Словянські  шпалери - КФТП" - покаже час.

  Наша мета  цією публікацією привернути увагу громадськості, депутатів, влади до цієї проблеми , а ще ми твердо впевнені,  що за сприяння депутата Корюківської районної ради   Анатолія Олександровича Бондаря,  це питання без проблеми вирішиться в найближчий час, адже, як всім відомо він палкий прихильник спорту.

   Корюківчани, люди середнього та похилого віку памятають, як до війни та і після, на стадіон подивитися гру, повболівати за рідну команду приходили тисячі мешканців, як на стадіоні грав духовий оркестр, як працювала виїздна торгівля буфетів , як музика озвучки гриміла на все місто задовго до початку матчту, як потім до кожної деталі на  роботі обговорювали відбувшийся  футбольний матч. Слава перемог і мужності  футбольих команд " Сахоровик",    післявоєнної  " Красной  звезди",   "Авангарду"  була відома всім...

   А зараз на футбольні матчі від сили збирається сотня вболівальників, а інші може б  і прийшли, то не знають коли відбудеться гра,   раніше завчасно на видних місцях по всьому місту вивішували оголошення, а зара одне, чи два на маленькому клаптику паперу, може і  це  є причиною,, що на стадіон приходить так мало глядачів, а можливо те що спортивно-масова робота у місті ведеться на папері...

  А ще, забити  мяча на стадіоні випадає не всім, а шкода !  Діти та вихованці ДЮСШ, як правило  тренуються  та проводять змагання на пришкільних  спортивних  майданчиках - ганяючі м"яча  та  пилюку. 

    Є вислів: " Театр починається з гардеропу "!  То може  стадіон починається з трибун, трибун заповнених галасливими фанатами - вболівальниками  любимої команди, тоді і футболістам легко грати і обов"язково перемагати, адже, є перед ким показати свій клас гри, знаючи,  що  за тебе вболівают , що ти своєю грою,  своєю перемогою утверджуєш авторитет команди, авторитет рідного міста.


                                                                      Спортивний  комплекс  у  смт Короп

                                                                                                

                                                                     Недобудований  спортивний  комплекс  у  Корюківці

                                                                          Тимчасові роздягальні для команд

                                                                                       Питна вода і "душ"

                                                              " Комфортабельні"  трибуни для вболівальників 

Футбольне поле

 

Команди, які завжди перемагали !

  

  

 

Категорія: Тут я живу | Переглядів: 1362 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України