КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2012 » Червень » 19 » Село Бреч Корюківського району невдовзі перетвориться на курортне містечко
10:16
Село Бреч Корюківського району невдовзі перетвориться на курортне містечко

   Село Бреч Корюківського району невдовзі перетвориться на курортне містечко   

                                                                                                                                         ФОТОрепортаж

 
 

  Три роки назад населений пункт під назвою Бреч можна було розпізнати завдяки табличці з назвою на в’їзді до села. Сьогодні ж тут знаходиться масштабний комплекс відпочинку та осередок розвитку кінного спорту. «Наша мета – створити цікавий і незабутній відпочинок кожному клієнтові»

  Викупивши територію села Бреч та отримавши згоду керуючих органів і сільських жителів, Бондар Анатолій Олександрович три роки назад розпочав тут будівництво комплексу відпочинку.

    Нікітенко В. І., який є керуючою особою та водночас правою рукою директора організації, повідомив, що першочергова мета проведення таких робіт – створити зону відпочинку, де цікаво і весело провести час міг кожен бажаючий, незалежно від віку, професії чи соціального статусу. Невипадково було вибрано і територію, - зауважує Валерій Іванович.

- Село Бреч на той час було хоч і не віддаленим від районного міста, але перебувало у занедбаному та вимираючому стані. Тут уже давно не діяли школа, сільська рада, будинок культури. Та й самих жителів можна було вмістити на одну вулицю. Тому будівництво такого комплексу на цій території було досить оптимальним і навіть актуальним, оскільки з’явилися робочі місця, завдяки яким збільшилася і кількість жителів, проводилася розбудова села, ремонт доріг, декоративне озеленення вулиць, реконструкція кладовища та інші роботи, які оживили цей населений пункт.

- На сьогодні у нас працюють наймані робітники з різних регіонів України, різних організацій, з якими співпрацює фірма, спеціалісти з Німеччини, два архітектори, за макетами яких проводиться будівництво, близько тридцяти осіб техперсоналу, працюють лікарі в тому числі і представники ветмедицини, а також діє система охорони.
- Кожному клієнтові у нашій організації надається система різноманітних послуг та заходів, які він має право обирати собі самостійно. Зокрема, це готельні послуги, де клієнт обирає та замовляє кімнату відпочинку (люкс, vip-кімната, звичайний номер залежно від кількості осіб), розважальні послуги: басейн, сауна, масаж, ресторан, бар. Крім того, у сфері послуг також надається прогулянка на конях, навчання верхової їзди, спостереження за показовими виступами наїзників. До того ж ми приймаємо і замовлення різноманітних заходів: бенкетів, ділових зустрічей, весіль, корпоративів тощо, для проведення яких надаємо бенкетний зал та послуги щодо організації. Замовлення можна здійснювати безпосередньо у нашого адміністратора, по телефону, або ж через інтернет, зайшовши на сайт: www. brech.com.ua, де також можна детальніше ознайомитися із діяльністю нашого комплексу.

- Хоч на сьогоднішній день будівництво іще не завершене, але нашими послугами уже скористалися багато клієнтів, які залишилися задоволеними і неодноразово повторювали свій відпочинок саме у нас. Якщо говорити про вартість такого відпочинку, то вона обговорюється безпосередньо із клієнтом залежно від послуг, які він обере, але можу запевнити, що якщо порівнювати із вартістю путівок, які люди купують для поїздки у якісь санаторії, або ж на море, то в нас за такі ж гроші хоч і без моря, але на свіжому повітрі серед прекрасної природи можна відпочити не гірше.

«Для прихильників кінного спорту і просто любителів коней у нас створені кращі умови»

Під час розмови з Валерієм Івановичем, нашу увагу постійно привертали дві пари коней, з якими працювали спеціалісти. Дізнатися з цього приводу більше нам допомогла одна із працівниць цієї організації, переможниця регіональних та всеукраїнських конкурсів верхової їзди Панченко Ірина.
- Разом з чоловіком ми приїхали сюди із міста Суми. Моя подруга дізналася про те, що будується такий комплекс відпочинку, куди потрібні спеціалісти роботи із кіньми. Зважаючи на матеріальне становище сім’ї, ми не довго думали над цим питанням, зібрали речі і приїхали до села Бреч, про яке раніше навіть не чули. Нас одразу взяли на роботу і доручили працювати з кіньми. Через рік ми отримали будинок, у якому зараз проживаємо щасливою сім’єю і виховуємо шестирічну донечку.
- До наших обов’язків входить працювати з кіньми, доглядати за ними, тренувати, сприяти їх адаптації. Під час відпочинку клієнтів проводити навчання з бажаючими, влаштовувати показові виступи, організовувати прогулянки.

- На сьогодні на підприємстві налічується 80 голів коней, яких закуповують із Німеччини. Це не звичайні коні, а спеціалізовані, які призначені для змагань із верхової їзди. Усі вони діляться на три групи: курсаки – призначені для змагань, виїзні – які долають відстані з перешкодами та коні, призначені для показових виступів. У таких змаганнях ми неодноразово брали участь і отримували призові місця. Ми маємо низку грамот, медалей, 4 кубки, зокрема останнім на сьогоднішній день у нас є кубок Президента Федерації кінного спорту України.
- Для участі у змаганнях, звичайно, проводяться довготривалі тренування із окремо вибраним конем. Такі тренування у нас можуть проводитися як влітку, так і взимку. Для цього у нас є два манежі: один на відкритому повітрі, тобто літній, другий у приміщенні, тобто для тренувань взимку. Кожен із манежів містить спеціалізований пісок, який називається кварцовий і змовляється теж із Німеччини. Водночас він є і лікувальним для тварини.
- Крім того, зимовий манеж ми дуже часто використовуємо для показових виступів, які клієнти можуть споглядати, під час відпочинку у ресторані. Зараз цей манеж, як ви бачите, розбудовується та адаптовується для проведення міжнародних змагань, які у цьому році вперше планують провести саме у нас. Участь у таких змаганнях візьмуть жокеї різних країн, оцінювати яких будуть судді міжнародного класу. Для цього у нас теж є спеціальна кімната суддійства. Тому для прихильників кінного спорту і просто любителів коней у нас створені кращі умови.

Ірина нам також повідомила про те, що клієнтів теж навчають верхової їзди, залучають до змагань, при цьому кожна людина, яка сідає на коня є застрахованою. Їй видається спеціальне спорядження, яке захищає голову, грудну клітку,спину та суглоби ноги, а також постійний нагляд інструктора. Але, як зауважує Ірина, від усього не застрахуєшся, можна і пішки йти, упасти і щось собі зламати, тому сидячи верхи, найголовніше правило не боятися коня, а намагатися вступити з ним у стосунки діалогу і тоді все буде гаразд.

На наше запитання, коли планується закінчення будівництва комплексу відпочинку остаточної відповіді ми не почули, оскільки на темпи, якість і взагалі процес будівництва впливають погодні умови, які останнім часом, особливо уповільнюють процес. Але Валерій Іванович оптимістично зауважив, що «якщо все буде добре», то племінне господарство відпочинку «Бреч» відсвяткує своє відкриття на початку вересня.



































          Марина Кононенко      http://sivertime.com.ua
Категорія: Тут я живу | Переглядів: 3731 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України