КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2014 » Травень » 14 » «Прийди на вибори! Захисти державу!»
09:23
«Прийди на вибори! Захисти державу!»

            «Прийди на вибори! Захисти державу!»

.

 

    13 травня в Чернігівському дискусійному клубі «Експертна думка» відбулася прес-конференція організаторів в Чернігівській області інформаційної кампанії «Прийди на вибори! Захисти державу!».Про подробиці реалізації кампанії розказали Неля Лавриненко – громадська організація «Спілка Української молоді в Україні» , Павло Пущенко – чернігівський Освітній центр «Ініціатива», Ірина Черенько – громадський рух «Вільний Чернігів».

Інформаційна кампанія стартувала у 16 областях України і має на меті охопити не лише великі місця, але й маленькі села та селища. Організатори просвітнього проекту - мережа «Громадські ініціативи України».

25 травня в Україні відбудуться дострокові президентські вибори. Саме від їх проведення залежить майбутнє 46-мільйонної країни, стабільність, мир та спокій у всіх населених пунктах. Кожен громадянин має усвідомити, що новообраний глава держави – це перший, але найголовніший крок для вирівнювання ситуації в країні. За всі 23 роки існування України – це найвідповідальніша виборча кампанія, від якої залежить життя і майбутнє кожного громадянина – від дитини до літньої людини.

Сьогодні підготовка до волевиявлення триває в жорстких умовах внутрішньої кризи та зовнішньої загрози. Вкрай важливо, щоб громадяни будь-яких політичних поглядів, усвідомлюючи відповідальність перед майбутнім, прийшли та проголосували. Адже Президент країни – це людина, яка представляє весь народ України на всій її території та на світовому рівні, а не окрему політичну силу або область.

Неля Лавриненко розповідаючи про проект, зазначила: «В кожній області сформовані групи активістів, які на вулицях міст, містечок, сіл будуть закликати людей прийти на вибори і таким чином захистити Україну. Ми проситимемо людей відповідально поставитись до виборів нового Президента України і не піддаватись на погрози, а також подарунки кандидатів. Також наголошуємо, що організатори акції – не представляють жодної політичної сили.»

Під час проведення кампанії «Прийди на вибори! Захисти державу!» волонтери проекту будуть розповсюджувати серед мешканців населених пунктів листівки, плакати, українські прапорці, стрічки в кольорах національного прапору.


 

Категорія: Вибори | Переглядів: 642 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України