КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2016 » Березень » 15 » Презентація проекту для дітей «Bookіторія»
21:09
Презентація проекту для дітей «Bookіторія»

    Презентація проекту для дітей «Bookіторія»

- .


  Вислів «Діти – наше майбутнє» вже давно став аксіомою яка не потребує додаткових роз’яснень. Але діти це ще й наше сьогодення, і багатьом батькам хочеться щоби це сьогодення було наповнене цікавими враженнями і гарними умовами для розвитку дитини. А ці умови це не тільки дім і школа, а ще й найрізноманітніші заклади і заходи де і діти, і їхні батьки могли би корисно і цікаво провести час, здобуваючи новий досвід, зміцнюючи власні взаємини.
  Саме тому наша організація постійно працює над створенням прецедентів для подібної діяльності, як то організація родинного фестивалю, проведення вертепу, постановка вистав для дітей, вуличні кінопокази, побудова дитячого майданчика і багато іншого. Цього разу ми спільно з всеукраїнською мережею «Громадські ініціативи України» за фінансової підтримки Національного фонду з підтримку демократії (NED) розпочинаємо новий проект по перетворенню читального залу Районної дитячої бібліотеки на своєрідний дитячий арт-простір «Bookiторія».
    Озираючись на світову практику, де дитячі бібліотеки вже давно не є простими книгозбірнями, а місцем, де дитина може цікаво і з користю провести час, вільно ознайомлюючись з книгами, займаючись творчістю, конструюючи чи граючи в настільні ігри, де постійно відбуваються заходи спрямовані на різнобічний розвиток дітей, ми вирішили зробити щось подібне і з читальним залом дитячої бібліотеки в нашому місті. Тим більше, що за активної співпраці КММГО «Альтернатива» з бібліотекарями в цьому приміщенні вже кілька років постійно відбуваються найрізноманітніші заходи для дітей і підлітків, і вже давно назріла проблема реорганізації цього фізично і морально застарілого приміщення, що абсолютно не відповідає сучасним запитам громадськості. Отож, ми закликаємо усіх бажаючих корюківчан долучатись до перетворення читального залу в такий простір, який би стимулював дітей і підлітків до читання, надавав можливості для всебічного розвитку і за необхідності легко реорганізовувався у лекторій, арт-майстерню чи маленький глядацький зал.
Категорія: Тут я живу | Переглядів: 569 | Додав: Alternatyva | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України