КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2011 » Лютий » 5 » Право знати Страхові виплати – за заявою
12:41
Право знати Страхові виплати – за заявою

              Право знати

     Страхові виплати – за заявою 

 
Постановою правління Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності затверджено порядок надання застрахованим особам матеріального забезпечення за рахунок коштів Фонду.

За повідомленням прес-служби обласного відділення Фонду соціального страхування, порядок фінансування визначає умови матеріального забезпечення допомоги по тимчасовій непрацездатності (включаючи догляд за хворою дитиною); допомоги по вагітності та пологах; допомоги на поховання (крім поховання пенсіонерів, безробітних та осіб, які померли від нещасного випадку на виробництві).

Фінансування страхувальників-роботодавців для надання матеріального забезпечення найманим працівникам здійснюється районними, міжрайонними, міськими виконавчими дирекціями відділень Фонду.

Підставою для фінансування є оформлена за встановленим зразком заява-розрахунок, яка містить інформацію про нараховані застрахованим особам суми матеріального забезпечення за їх видами.

У разі виникнення страхового випадку комісія (уповноважений) із соціального страхування підприємства, установи, організації приймає рішення про призначення матеріального забезпечення застрахованій особі, а страхувальник-роботодавець на підставі рішення комісії (уповноваженого) нараховує суми матеріального забезпечення та оформлює заяву-розрахунок.

Для отримання коштів страхувальник звертається до робочого органу Фонду за місцем обліку із заявою-розрахунком за підписом керівника та головного бухгалтера, засвідченою печаткою підприємства.

Заява-розрахунок готується у двох примірниках, один з яких разом із наданими застрахованими особами документами, на підставі яких призначається матеріальне забезпечення, зберігається у страхувальника, а другий подається до робочого органу Фонду.

При опрацюванні заяви-розрахунку Фонд перевіряє правильність заповнення реквізитів, наявність даних про страхувальника в Державному реєстрі загальнообов'язкового державного соціального страхування, дані про сплату ним єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування та здійснюють фінансування страхувальників протягом десяти робочих днів.

У разі якщо сума отриманих страхувальником від Фонду коштів перевищує фактичні витрати на надання матеріального забезпечення, невикористані страхові кошти повертаються до робочого органу Фонду, що здійснив фінансування, протягом трьох робочих днів.

 
Категорія: Право знати | Переглядів: 768 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України