КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2013 » Жовтень » 31 » ПЛАКАЛА ЮЛІНА І ВІТІНА ТИСЯЧА ! 1 листопада Росія позбудеться українських обдурених вкладників колишнього "Сбербанка СССР"
11:47
ПЛАКАЛА ЮЛІНА І ВІТІНА ТИСЯЧА ! 1 листопада Росія позбудеться українських обдурених вкладників колишнього "Сбербанка СССР"

             ПЛАКАЛА  ЮЛІНА  І  ВІТІНА   ТИСЯЧА !

  1 листопада Росія позбудеться українських обдурених вкладників колишнього "Сбербанка СССР"

.

  Вже 1 листопада 2013 року вкладники державного АТ «Ощадбанк» - власники залишків, на яких менше 10 грн., можуть викинути на смітник свої "сберегательные книжки", а в Росії позбутися головної болі - претензій українців до неї щодо повернення вкладів колишнього "Сбербанка СССР". 

   Формально це станеться через закриття або ліквідацію поточних або строкових вкладів зі строком зберігання 6 місяців мінус один день та прирівняних до них молодіжно-преміальних, договірних, накопичувальних, а також спеціальних, на які була зарахована 40% (тобто так звана «павловська» компенсація 1991 року); строкових вкладів, що були введені з 1 листопада 1990 року і діяли до 1 січня 1993 року; строкових вкладів із строком зберігання більше 8 років, що були введені з 2 січня 1992 року і діяли до 1 січня 1993 року. Лише про це вкладники АТ "Ощадбанк" могли довідатися з оголошень, розміщених у відділеннях АТ «Ощадбанк» з 1 вересня 2013 року.

Фактично це означає, що з 1 листопада 2013 року АТ «Ощадбанк» зменшить свої зобов’язання перед мільйонами своїх вкладників, а Росія позбудеться головного болю - можливих позовів обдурених вкладників колишнього "Сбербанка СССР" громадян України, наприклад, до Європейсього суду.

Судіть самі.

По-перше, 10 грн. сьогодні – це один мільйон савєтських рублів або купоно-карбованців, в яких тримали свої вклади в «Ощадбанку» громадяни України.

По-друге, все це станеться завдяки правлінню Публічного акціонерного товариства «Державний ощадний банк України» (присутні члени правління: Кірєєв Д.Б, Кушнір К.О., Глущенко О.В., Гришко О.Д., Драчко-Єрмоленко Є.В., Ляшенко С.Я. Бородін Г.В.) на чолі з Подрєзовим С.О., яке постановою №537 16 серпня 2013 року внесло зміни та доповнення до Порядку відкриття, ведення та закриття рахунків фізичних осіб у національній валюті АТ «Ощадбанк».

Цікаво, що цей нормативний документ не реєструється в Міністерстві юстиції України, хоча стосується десятків мільйонів вкладників як фізичних осіб, так і юридичних.

Навіть поверхневий аналіз цієї постанови правління АТ «Ощадбанк» свідчить, що, крім вище згаданих рахунків, до 1 грудня 2013 року будуть також закриті геть усі первинні депозитні рахунки, відкриті у часи СССР.

Це може означати, що у громадян України будуть ліквідовані усі юридичні підстави вимагати від правонаступниці СССР - Росії повернення їх вкладів, розміщених колись у «Сбербанке СССР».

Цікаво -- комусь це було потрібно напередодні підписання договору з Євросоюзом у Вільнюсі?

Звісно, про це і багато чого іншого не написано в оголошеннях, які було виставлено виключно у відділеннях АТ «Ощадбанк» за підписом «Керівництво АТ «Ощадбанк».

Ще маленька дрібничка!

Крім того, у мільйонів громадян України 1 листопада 2013 року будуть фактично конфісковані на користь "АТ "Ощадбанк" їх кошти, як "комісійна винагорода за закриття нерухомих вкладів фізичних осіб розміром до 10 грн." Про це керівництво АТ «Ощадбанк» також вирішило не оповіщати громадян України ні через друковані ЗМІ, ні електронні.

До речі, як не дивно, але в утаємниченій постанові правління АТ «Ощадбанк» № 538 від 16 серпня 2013 року, прийнятої у розпал відпускної кампанії чиновників і народних обранців, прямо навіть не згадано про вклади населення колишнього СССР в "Сбербанк", які усі президенти і прем’єри усіх урядів обіцяли останні 20 років повернути обдуреним громадянам України.

 Про це написано в  оголошеннях,  що розміщені у відділеннях АТ "Ощадбанк",постанові правління АТ "Ощадбанк" №537 16 серпня 2013 року про внесення змін та доповнень до "Порядку відкриття, ведення та закриття рахунків фізичних осіб у національній валюті АТ «Ощадбанк» та додатоку до постанови АТ "Ощадбанк" від 16 серпня 2013 року №537. А ще в  змінах та доповнення до "Порядку відкриття, ведення та закриття рахунків фізичних осіб у національній валюті АТ «Ощадбанк», затвердженого постановою правління АТ "Ощадбанк" від 16 лютого 2004 року № 17-2 (зі змінами та доповненнями).

                Сергій СОЛОМАХА     http://svoboda.fm/politics/ukraine/226666.html

Категорія: Право знати | Переглядів: 715 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України