КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2010 » Листопад » 19 » Перша сесія шостого скликання Корюківської районної ради
17:29
Перша сесія шостого скликання Корюківської районної ради

  Перша сесія шостого скликання Корюківської районної ради

18 листопада відбулася перша сесія шостого скликання Корюківської районної ради. У її роботі взяли участь 42 депутати з 44.


Спочатку голова районної територіальної комісії В.П.Савченко ознайомив з результатами виборів та представив статистичні дані про новий депутатський корпус.

Склад районної ради — 44 депутати, з них: 16 — представники Корюківської районної організації Партії регіонів, 15 — представники Корюківської районної організації партії промисловців і підприємців України, 4 — Корюківської районної організації ВО «Батьківщина», 2 — Корюківської районної організації Комуністичної партії України, 3 — Корюківської районної організації Народної партії, 2 — Корюківської районної організації Соціалістичної партії України, 1 — Корюківської районної організації політичної партії Фронт Змін, 1 — представник Корюківської районної організації Єдиного Центру.

Першим питанням було винесено обрання голови районної ради.

На посаду голови була запропонована лише одна кандидатура — Михайла Івановича Баклажка, депутата від Партії регіонів. Депутат А.Н.Коломійчук зачитав Меморандум про співпрацю, підписаний представниками Корюківської районної організації Партії регіонів та Корюківської районної організації партії промисловців і підприємців України.

У Меморандумі йдеться про те, що дві політичні сили, які отримали найбільшу підтримку виборців на виборах у місцеві ради 31 жовтня 2010 року, діючи в інтересах стабільності суспільно-політичного стану та соціально-економічного розвитку нашого району, домовилися про об’єднання зусиль для розвитку району через залучення та підтримку реальних інвесторів у промислове та сільськогосподарське виробництво району, всебічну підтримку бізнесу; для забезпечення благоустрою населених пунктів району тощо.

Від Корюківської районної організації Партії регіонів Меморандум підписали голова райдержадміністрації О.В.Довгаль та керівник Корюківської районної організації Партії регіонів М.І.Баклажко, від Корюківської районної організації партії промисловців і підприємців України — президент, голова наглядової ради ВАТ «Корюківська фабрика технічних паперів» А.О.Бондар та керівник Корюківської районної організації партії промисловців і підприємців України А.Н.Коломійчук.

На підтримку кандидатури М.І.Баклажка виступили депутати А.О.Бондар, В.І.Самойленко, В.М.Метла, М.М.Скотар.

Потім було проведено голосування, після підрахунку бюлетенів з’ясувалося, що кандидатуру М.І.Баклажка підтримали 40 депутатів із 42, присутніх на сесії.

Новообраний голова районної ради М.І.Баклажко вніс пропозицію обрати заступником голови районної ради Володимира Петровича Мартиновича, депутата від Партії промисловців і підприємців України.

У результаті проведеного голосування заступником голови районної ради було обрано депутата В.П.Мартиновича (39 — «за»).



На завершення сесії голова райдержадміністрації О.В.Довгаль подякував за плідну роботу і співпрацю В.Д.Хроленку та Г.Г.Чорному — голові та заступнику голови районної ради п’ятого скликання.


 






 
Категорія: Громада та влада | Переглядів: 1006 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України