КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2013 » Жовтень » 23 » Олександр Кодола: в Чернігівській області сума казначейської заборгованості зросла до 279 мільйонів гривень
13:03
Олександр Кодола: в Чернігівській області сума казначейської заборгованості зросла до 279 мільйонів гривень

   Олександр Кодола: в Чернігівській області сума казначейської заборгованості зросла до 279 мільйонів гривень

  .

       Олександр Кодола: в Чернігівській області сума казначейської заборгованості зросла до 279 мільйонів гривень По області неоплачених зобов'язань бюджету в казначействі скупчилося на 279 млн. грн. Із них - 246 млн. грн. - це зобов'язання бюджету, які сьогодні не виконані казначейством, і ще 33 млн. грн. - це зобов'язання фондів соціального страхування. Це означає, що на цю суму лежать платіжні доручення в казначействі, які не оплачуються. 


Про це заявив голова Чернігівської обласної організації ВО «Батьківщина», голова фракції «Батьківщина» в обласній раді Олександр Кодола.
«За останній два тижні я отримав сотні дзвінків і листів з усієї області. Про затримку заробітних плат, важливих видів соціальної допомоги: по безробіттю, вагітності, пологах, по догляду за дітьми, оплата лікарняних у всіх сферах. І затримка цих виплат від двох до чотирьох місяців», - розповідає Олександр Кодола.

Через нестачу фінансування нормальна життєдіяльність міст і сіл перебуває під реальною загрозою. Це призвело до того, що у багатьох містах і районах утворилася багатомільйонна заборгованість за вже надані послуги і товари, підрядники припинили виконувати ремонті чи будівельні роботи, медичні заклади не можуть придбати ліки та медичне обладнання.
Мало того, що місцевому самоврядуванню заборгували мільйони гривень, казначейство не пропускає жодних платежів, то ще й у сільських рад забирають кошти, щоб утримувати базові видатки району.

«Я звертався до керівництва області: розкажіть людям правду про те, що в державі діє казначейська „вакханалія”, яка забирає зароблені громадами кошти на свої потреби. Про те, що гроші місцевих бюджетів, які повинні фінансувати вчителів, лікарів і місцеву громаду, - вкрадені урядом. Але, як ми бачимо, чим гірша ситуація в економіці і соціальній сфері для українців, тим активніша риторика влади про «покращення», - резюмував О.Кодола.

                               Джерело  http://www.gorod.cn.ua/news_49373.html
Категорія: Громада та влада | Переглядів: 654 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України