КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2011 » Березень » 15 » КРУТІ ЗДИРАЮТЬ ШКУРУ... Врізалася в дорогий автомобіль і стала бомжем
12:11
КРУТІ ЗДИРАЮТЬ ШКУРУ... Врізалася в дорогий автомобіль і стала бомжем
 

КРУТІ  ЗДИРАЮТЬ   ШКУРУ...

Врізалася в дорогий автомобіль і стала бомжем


Після того, як страхова компанія не змогла покрити ремонт престижного «Мерседеса», виконавча служба пустила з молотка її машину, квартиру і земельну ділянку.


День аварії 25-річна секретар-референт Катерина Стельмах тепер буде пам'ятати завжди. У той спекотний літній вечір вона не поспішаючи їхала з Києва до рідного Чернігова. Коли до міста залишалося кілька кілометрів, її малолітражку «Хюндай Гетс» підрізав крутий «Брабус»...

Загальмувати Катя не встигла і на повному ходу врізалася в заднє крило джипа. Незважаючи на серйозність аварії, причин для хвилювання не було: ніхто не постраждав, та й обидві машини були застраховані. Але через кілька місяців Катерина отримала документи, які перевернули її життя. Квартира і 6 соток землі, які дісталися Каті у спадок від батьків, вже виставлені на продаж, а відремонтована машина арештована судом!

«Ти пошкодуєш, що НАРОДИЛАСЯ»

- Того дня я вирішила відвідати родичів і після важкого робочого тижня почала збиратися додому, - згадує Катерина Стельмах. - Як завжди, їхала не швидко. До Чернігова залишалося кілометрів 30. Раптом почула гучний рев. Коли глянула в дзеркало, злякалася - величезний джип йшов на відстані кількох сантиметрів від моєї машини і блимав фарами. Кілька хвилин я не могла збагнути, що мені робити. Потім потихеньку почала йти вправо, щоб дати йому дорогу.

Мабуть, не дочекавшись реакції від дівчини, водій джипа теж вильнув вправо. Вийшло, що маленька машинка знову загороджує шлях. Тоді «Мерседес» голосно заревів, змінив смугу і як куля вирвався вперед.

- Ця чорна громадина влаштувалася прямо перед моєю машиною і різко пригальмувала, - продовжує Катя, і її очі наповнюються сльозами. - Водій «Мерседеса» вирішив так мене налякати. Я і злякалася: замість гальма до підлоги вичавила газ ...

Доводиться чекати, поки Катя заспокоїться, витре сльози і знову продовжить розповідь:

- Перша година після аварії я пам'ятаю як у тумані. Водій вилетів з «брабуса» як ошпарений. Від удару у джипа покорежить задні двері, погнулися два крила і навіть вивернуло заднє колесо. Ще не приїхали співробітники ДАІ, він погрожував, що мені до кінця життя доведеться працювати, щоб відремонтувати його автомобіль, адже коштує він $ 200 тисяч. А потім шепнув: «Ти ще пошкодуєш, що народилася на цьому світі».

І, як виявилося, був правий.



Ремонт «Мерседеса» оцінили в $ 60 тисяч.

У злиднях ЗА ПІВРОКУ

З'ясування ДАІ з водієм «Мерседеса» тривали недовго. Як не переконувала Катя інспектора, що її банально підрізали, власник джипа стояв на своєму.

Він їхав 90 кілометрів, а Катя летіла як очманіла і буквально знесла його з дороги. У результаті права у дівчини відібрали, а вердикт у протоколі був однозначним: ДТП через недотримання дистанції.

- Я розуміла, що нічого не доведу, але страховий поліс на руках не дав мені остаточно втратити розум, - продовжує Катя. - Мою машину відвезли до Чернігова на евакуаторі. На суді мені виписали штраф, віддали посвідчення. У той момент мені здавалося, що всі біди позаду, машину мені і цьому чоловікові полагодять страховики.

Але через півроку на ім'я Катерини прийшов документ з виконавчої служби. Згідно з паперами страховки вистачило, щоб покрити тільки половину ремонту «брабуса».

- Виявилося що я вже три місяці винна власнику «Мерседеса» 30 тисяч доларів. А через те, що нібито ховалася від виконавчої служби, у мене забирають квартиру, машину і земельну ділянку. Іншими словами - все, що у мене було.

Поки Катерина розбиралася, що ж відбувається, звідки взявся борг і яким чином вона ховалася від суду, адже ніяких повісток їй не надходило, виконавці запустили механізм продажу майна.

Протягом кількох днів 2-кімнатна квартира Каті була виставлена ​​на аукціон і продана за 12 тисяч у.о. При тому, що її ринкова вартість у Чернігові становила понад $ 30 тисяч.

Далі - більше. Оскільки виручена за квартиру сума не покривала вартість ремонту «Мерседеса», виконавці заарештували машину. Після чого з'явилися документи на арешт ділянки землі, який дістався дівчині від батьків. Буквально за кілька днів Катя із забезпеченої людини перетворилася на бомжа.

- Моє життя просто знищили, - ридає Катя. - Я навіть уявити не могла, що після банальної аварії, в якій я ще й не винна, мені буде ніде жити, що їсти. А коли почала вивчати документи, жахнулася. Виявилося, що за півроку минуло шість судових засідань, про які я навіть не знала. На власника «Мерседеса» - директора юридичної фірми Леоніда Каверіна - працювали два адвокати.

Ось уже два місяці Катерина Стельмах змушена жити у друзів - квартиру їй довелося звільнити. Нові господарі, які купили її житлоплощу, чекати, поки дівчина вирішить свої проблеми, не захотіли. Пустили виконавці з молотка і машину із земельною ділянкою. Але навіть після цього Катерина все ще залишилася винна 1300 у.о. за розбитий «Брабус». Адже за все її майно виконавці виручили всього лише $ 28 тисяч! Тепер Катя шукає правди в прокуратурі, сподіваючись, що закон все-таки переможе і вона зможе повернути своє колишнє щасливе життя ...


Після ДТП у Каті відібрали 2-кімнатну квартиру, 6 соток землі і машину «Хюндай Гетс».

КОМЕНТАР ЮРИСТА

Микола ЛУКАШ, адвокат:

- Навіть якщо рішення про продаж майна виносилося заочно, виконавці повинні були провести оцінку, надати документи на підпис власнику. Важко продати квартиру, якщо не отримати в документах жодного автографа колишнього господаря. Ймовірно, підпис був, але підроблена. Якщо це так, є шанс оскаржити рішення. Але навіть цей факт навряд чи допоможе повернути Катерині квартиру. Справа в тому, що в цивільному праві є норма, яка захищає людей, які купили майно на аукціонах. Таке майно не може бути витребувано назад. А Катерині я пораджу одне - звертатися до прокуратури.

ІНШЕ ДУМКА

Леонід Каверін, директор юридичної компанії, власник «Мерседеса»:

- Те, що я якось підстроїв цю справу, - маячня. Я занадто зайнята людина, щоб займатися подібними дурницями.

Так, дійсно, я доручив своїм адвокатам проконтролювати цю справу в суді. Адже ремонт машини обійшовся мені майже в 60 тисяч доларів. Я не мати Тереза, щоб комусь щось дарувати такі гроші. Тому ми зробили все можливе, щоб їх повернути. Спосіб вибирали не ми, а виконавча служба. Я не наполягав, щоб у цієї дівчини відбирали квартиру. Що стосується моїх погроз після аварії, я вже не пам'ятаю, що говорив. Сильно хвилювався, напевно. 
 
За інф. "Комсомольская правда в Украине"
Категорія: Право знати | Переглядів: 749 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України