КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2011 » Лютий » 16 » ДТП зі смертельними наслідками розкрито по "гарячих слідах“
19:22
ДТП зі смертельними наслідками розкрито по "гарячих слідах“

        ДТП зі смертельними наслідками розкрито по "гарячих слідах"

 

  13 лютого 2011 року о 19:40 до чергової частини Корюківського районного відділу міліції зателефонувала місцевий фельдшер, яка повідомила про те, що в місті Корюківка по вулиці Червонохутівській на проїжджій частині дороги виявлено мертве тіло 26-річного місцевого мешканця Олексія з тілесними ушкодженнями голови, що могли виникнути в наслідок дорожньо-транспортної пригоди. Розтин тіла показав, що смерть чоловіка настала в результаті забою-роздавлення головного мозку, відкритої черепно-мозкової травми, спричиненої дією тупого прикмету.

На дану автопригоду негайно виїхали працівники обласного управління ДАІ, відділу дорожньо-патрульної служби на чолі з заступником начальника управління Державтоінспекції Павлом Сорокою, який на місті пригоди організував координацію дій підлеглих з розкриття злочину по „гарячих слідах”.

В ході вивчення обставин автопригоди стало відомо, що 13 лютого в вечірній час місцеві мешканці батько та син напідпитку повертались додому з підробітку. Ішли чоловіки по проїзній частині. Батько – попереду вів у руках велосипед, а син, в алкогольному тумані, тягнувся позаду. Коли додому залишалось дійти зовсім небагато, близько 200 метрів, батько озирнувся та гукнув сина. Олексія ніде не було видно. Повернувшись назад, за кілька десятків метрів батько виявив тіло вже мертвого сина розпластане на проїжджій частині дороги.

Хто, коли і при яких обставинах відібрав у батька старшого сина, він пригадати не зміг. У п’яній "в дим” голові не залишилось жодних прикмет автівки, яка причетна до скоєння злочину.

Працівниками ДАІ було зроблено вибірку власників легкових транспортних засобів та прийнято рішення робити подвірний обхід. Шукаючи можливих свідків трагедії, а можливо і самого винуватця.

Заходи вже наступного вечора дали свої позитивні результати. Один з інспекторів апарату УДАІ зупинив автомобіль „ВАЗ 21070”, водій якого 42-річний місцевий житель на ім’я Сергій помітно хвилювався. При огляді нижньої частини автівки, інспекторам ДАІ стало все зрозуміло. На деталях легковика були виявлені сліди крові, волосся та мозку людини. На запитання про їх походження, водій дав правдиві свідчення, та розповів як усе було.

Повертаючись додому машиною, він не помітив чоловіка, який приліг на дорогу відпочити та здійснив на нього наїзд як раз в області голови. Перебуваючи в стресовому стані винуватець ДТП з місця пригоди зник.

До речі, загиблий проживав на одній вулиці з водієм.

На даний час порушена кримінальна справа за статтею 286 ч.2 Кримінального кодексу України "порушення правил безпеки дорожнього руху… що спричинило смерть потерпілого” яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від трьох до восьми років.

Автомобіль поставлено на штрафмайданчик Корюківського райвідділу міліції. Розслідування кримінальної справи триває.

Джерело: Прес-служба Державтоінспекції області


Категорія: Події | Переглядів: 866 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України