КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2015 » Вересень » 10 » ЧИ З ВЕЛИКОГО РОЗУМУ ??? На Чернігівщині вимкнули українське радіо!
16:28
ЧИ З ВЕЛИКОГО РОЗУМУ ??? На Чернігівщині вимкнули українське радіо!

       ЧИ  З  ВЕЛИКОГО  РОЗУМУ ???

   На Чернігівщині вимкнули українське радіо!

.

 Програму національного радіо повністю вимкнено в Чернігівській області з 9 вересня. Як виключення — обласний центр, де радіоприймачі все ще ловлять хвилю Національного радіо.  Причина вимкнення Українського радіо (скорочено УР-1) банальна — відсутність коштів. Кабмін «вольовим рішенням» зменшив фінансування Національного радіо на 3 мільйона гривень.

  Щоб не створювати заборгованості за розповсюдження програм перед Концерном РРТ (він обслуговує радіопередавачі) керівництво радіокомпанії вирішило відключити передавачі на середніх, ультракоротких та ФМ-хвилях.

У Чернігівській області були вимкнено 4 передавачі. У том числі — у Холмах та Новгород-Сіверському. Тобто на територіях, які і так покриваються російським теле- та радіосигналом, відтепер зникло українське радіо. Про це повідомляє сайт Час чернігівський http://vk.com/cntime

Як відомо, ситуація з українським телесигналом в області і так загрозлива. Про це голова Чернігівської ОДА навіть напряму заявляв на засіданні Уряду кілька тижнів тому. Тоді Міністерство інформаційної політики передало області 10-кіловатний передавач, який мав забезпечити сигнал Першого національного на прикордонні райони.

Цього разу Валерію Кулічу довелось звертатись до Президента Учора, 9 вересня, на засіданні Ради регіонального розвитку, голова Чернігівської ОДА висловив занепокоєння з приводу відключення радіомовлення Національної радіокомпанії України на більшій частині території Чернігівської області.

Як виявилось, вимкнення передавачів Українського радіо сталося чи не вперше за всю багаторічну діяльність найдавнішого українського мовника. Ця ситуація у час фактичної війни та напередодні проведення місцевих виборів є просто катастрофічною.

Юрій Стець, Міністр інформаційної політики України: «Ситуація з відключенням Українського радіо в ряді регіонів країни є просто неприпустимою, бо вона створює загрозу інформаційній безпеці країни. На найближчому засіданні Уряду я внесу постанову про відновлення фінансування, як дозволить поновити радіомовлення на всій території країни».
Категорія: Події | Переглядів: 681 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України