КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2011 » Січень » 11 » ЦЕ ВАЖЛИВО ! ПРОЦЕС ОМОЛОДЖЕННЯ ПОЧИНАЄТЬСЯ З ОЧИЩЕННЯ ОРГАНІЗМУ
13:43
ЦЕ ВАЖЛИВО ! ПРОЦЕС ОМОЛОДЖЕННЯ ПОЧИНАЄТЬСЯ З ОЧИЩЕННЯ ОРГАНІЗМУ

ЦЕ  ВАЖЛИВО !

ПРОЦЕС ОМОЛОДЖЕННЯ

ПОЧИНАЄТЬСЯ З ОЧИЩЕННЯ ОРГАНІЗМУ

Навіть у складних соціально-економічних умовах людина може зберегти своє здоров’я і молодість. Для цього не потрібні ні великі кошти, ні особливі медичні препарати, а лише бажання і знання. Так стверджує кандидат біологічних наук Петро ЛІпський, який створив авторську систему омолодження людини.  

ВІЧНА МОЛОДІСТЬ І ВІЧНИЙ СПОКІЙ — ПОНЯТТЯ НЕСУМІСНІ

 — Акцент робиться на природних нефармакохімічних засобах, які допомагають включити гени більш молодого віку і запустити омолоджувальні процеси. Але починати потрібно не з фізіологічних, а духовно-психологічних аспектів.
— Про що саме йдеться?
— Передусім потрібно провести психологічну підготовку. Якщо людина вирішила поліпшити своє самопочуття та зовнішній вигляд, вона має налаштуватися на те, що цьому питанню потрібно буде приділяти увагу щодня, загартувати силу волі. Бо лежати на дивані, ковтати таблетки і при цьому бути здоровим — неможливо. Вічний спокій і вічна молодість — поняття несумісні.
Як мовиться в постулатах східної медицини, ще один дуже важливий нюанс у справі збереження молодості — наявність у людини такої риси, як доброта. Роздратованість, гнівливість, злість запускають в організмі руйнівні процеси: викид гормонів, звуження судин, порушення кровообігу тощо, а відтак сприяють передчасному старінню. Тому від цих рис потрібно цілеспрямовано позбуватися, виховуючи в собі доброзичливість та щиросердність.

СТАРІННЯ ОРГАНІЗМУ ПОЧИНАЄТЬСЯ З ХРЯЩІВ І КІСТОК
— Але ж, певно, і без впливу на фізіологічні процеси не обійтися?
— Звичайно. І першою сходинкою у роботі з органами і системами має бути очищення організму. У такий спосіб можна позбутися 70% хвороб.
Організм людини потерпає від засилля паразитів, шкідливих бактерій. Вони небезпечні тим, що постійно виділяють продукти-відходи своєї життєдіяльності. Це дуже потужна отрута для людського організму, яка ушкоджує всі його системи, серед яких і серцево-судинна, й імунна, й центральна нервова (зокрема головний мозок) і генетичний апарат.
Ще один зі шляхів отруєння людського організму: забруднені хімічними речовинами їжа, вода, повітря, а також неправильне харчування, приміром, надмірне вживання м’ясних продуктів, внаслідок чого в кишечнику починаються гнильні процеси.
— Що відбувається в забрудненому організмі?
— Спочатку шлаки заповнюють собою міжклітинний простір, а поступово й самі клітини. Унаслідок цього організм не може нормально функціонувати, людина починає хворіти, швидко старіє. Спочатку з навантаженням не справляється печінка, потім нирки — два головні фільтри організму. Токсини розходяться по всіх системах. Першими потерпають ті, що мають великі міжклітинні простори (клітини розташовані на досить великій відстані одна від одної). Це органи й частини тіла, які складаються зі сполучної тканини (недаремно академік Олександр Богомолець казав, що старіння організму починається зі сполучної тканини): хрящі, зв’язки, кістки. Тим часом у кістках міститься кістковий мозок, в якому виробляються клітини крові й імунітету: еритроцити, лейкоцити (макрофаги, лімфоцити). Тож забруднення сполучної тканини спричинює порушення імунного захисту організму й формули крові. До речі, кров та лімфа також належать до сполучної тканини — мають рідку міжклітинну речовину, в якій залишаються шлаки.
Незважаючи на те, що мозок, як система управління організмом, має кілька захисних бар’єрів, певні види шлаків потрапляють і в нього. Зокрема, небезпечними в цьому плані є цукрозамінники. Річ у тім, що організм не має ферментів для розщеплення синтетичних речовин. Але мозок потребує глюкози і часто приймає за неї деякі цукрозамінники. Тому штучні речовини транспортуються в мозок, осідаючи в ньому у вигляді шлаків. Тож із цукрозамінниками треба бути дуже обережними, щоб, запобігаючи зайвим кілограмам та цукровому діабету, не наразитися на ще більшу небезпеку.
Кісти, фіброміоми та інші доброякісні пухлини дуже часто також є результатом зашлакованості. Організм утворює фіброзну тканину, щоб таким чином капсулювати якісь бактерії, паразитів чи небезпечні токсини, перешкодити їх розмноженню в організмі.

ГОЛОДУВАННЯ ДОПОМОЖЕ ПОЗБУТИСЯ КІСТ ТА ФІБРОМ
— Які ж способи очищення є найефективнішими?
— Хочу зазначити, що, очистивши організм, людина може позбутися 70% хвороб. Є кілька способів очищення. Один із найдоступніших та найефективніших — голодування. Якщо не надходитиме харчування ззовні, організм почне живитися з внутрішніх резервів. Передусім він візьметься за «поїдання» жирової тканини. Це допоможе зміцнити імунну систему. Бо частина жиру утворюється внаслідок того, що імунні клітини пожирають краплі жиру, інші шлаки, консервуючи їх таким способом (щоб убезпечити від них організм). Після того як жир із жирової тканини буде витрачено на живлення, імунні клітини звільняться і повернуться в «бойовий стрій». Тобто: що більше жиру має людина, то слабший її імунітет. Після жирової тканини організм береться за фіброзну: розсмоктуються кісти, міоми та інші утворення. Таким чином, під час голодування спалюються, окиснюються й виводяться ті шкідливі речовини, з якими організм не може впоратися за звичного режиму функціонування.

БІОРЕЗОНАНСНА ТЕРАПІЯ ДОЛАЄ НАВІТЬ СТАФІЛОКОК
Другим методом очищення організму є біорезонансна терапія. Завдяки їй ми отримали змогу ефективно боротися навіть із важкими інфекціями. Приміром, стафілокок золотистий, потрапляючи в організм людини, завдає багато шкоди. Ця бактерія дуже небезпечна, спричиняє гострі запальні процеси, руйнує різні органи та тканини. Фармакологічними медикаментами з ним боротися дуже тяжко: в багатьох випадках вони не дієві. Єдиним ефективним засобом є звичайна аптечна зеленка. Але нею вже не скористаєшся, якщо інфекція потрапила з рани через кров усередину організму.
З відкриттям біорезонансної терапії ми можемо сьогодні подолати навіть стафілокок. На приладі виставляють електромагнітну частоту, яка резонує з цим мікробом, і через 25 хвилин він гине. Організму людини при цьому не завдається жодної шкоди. Таким чином вдається очистити органи й системи від усіх видів паразитів.
А ще від камінців, піску та інших конкрементів, які утворилися в них. Електромагнітні хвилі, діючи через біологічно активні точки на певні нервові центри, запускають в організмі детоксикаційні та регуляційно-відновні механізми (виробляються спеціальні гормони, виділяються потрібні рідини, починає скорочуватися мускулатура внутрішніх органів та судин, запускаються імунні реакції тощо).

ПІТНІННЯ — «ДООЧИЩАЄ» ОРГАНІЗМ
Ще одним потужним очищувальним засобом є фізичне навантаження з пітнінням. Річ у тім, що під час навантаження на м’язи в них спалюються і виводяться з потом ті токсини, які не можуть знешкодити ні печінка, ні нирки. У багатьох країнах світу серед населення дуже популярний такий вид оздоровчого спорту, як біг підтюпцем. У цьому є рація. Бо під час бігу людина, по-перше, пітніє, а, по-друге, у неї рухається діафрагма, яка масажує печінку, інші внутрішні органи, поліпшуючи в них усі процеси, зокрема й очисні.
Добре запускає процеси пітніння й лазня та сауна. Тому ці процедури також є корисними. Непогано було б їх проводити хоча б раз на тиждень.

ВИМКНІТЬ «ЧЕРВОНІ ЛАМПОЧКИ» В МОЗКУ
Повноцінній роботі організму дуже заважають стреси. Ми «тримаємо» у своєму мозку одночасно багато справ, намагаємося знайти розв’язання різних проблем, подумки безкінечно «пережовуємо» неприємні події, переживаємо тривожну інформацію, яку несуть нам засоби масової інформації, тощо.
Якщо образно уявити мозок сучасної людини, то це дві півкулі, в яких мерехтить багато червоних лампочок (стреси). Звісно, вони перешкоджають нормальній роботі всіх внутрішніх систем. Тому їх потрібно «вимкнути». У цьому допомагає обливання холодною водою або контрастний душ. А ще — взаємне кохання. Тож замість того, щоб переживати, хвилюватися, краще кохайте один одного, займайтеся спортом та іншими корисними для вашого здоров’я справами.

____________________________________________________

ОЧИСНІ РЕЦЕПТИ НАТУРОПАТИЧНОЇ МЕДИЦИНИ

А наостанок хочу дати кілька рецептів натуропатичної медицини, які допоможуть очистити організм.

Передусім стежте за своїм харчуванням, надаючи перевагу натуральним продуктам. Зокрема, корисними є овес, усілякі горіхи, капуста, буряки, петрушка, гарбузи, гарбузове насіння, часник, мед та бджолині продукти, а також різні олії (маслинова, кукурудзяна, соняшникова, шипшинова, обліпихова тощо).
З метою очищення організму щоранку після їди проковтніть змочений в олії зубок часнику. Олія допоможе пройти йому травним трактом якомога далі — аж до товстої кишки. Фітонциди часнику знешкодять гнильні бактерії в ньому, знявши таким чином навантаження з печінки.
Позбутися зайвого холестерину та інших жирів можна за допомогою такого відвару: взяти по півсклянки вівсяних пластівців, чорносливу, буряків, залити 6 склянками окропу, варити на слабкому вогні 15 хвилин, процідити, випити склянку відвару за 2 години до сну. Гущу поставити в холодильник і з’їсти зранку натще.
Дуже добре очищує організм ріпа. З неї вичавлюють сік і вживають по півсклянки разом з 1 ч. л. меду зранку протягом 2 тижнів. Такі курси можна періодично повторювати.
Ще один дієвий рецепт: 1 склянку вівса залити 1 л води, кип’ятити на малому вогні, поки не залишиться половина об’єму, потім відвар процідити і додати таку само кількість молока і все разом довести до кипіння. Коли охолоне до теплого стану, додати 4 ч. л. меду. Пити по 0,5 склянки перед їдою або між прийомами їжі 4 рази на день. Курс лікування — 2 тижні.
Сьогодні ми говорили про початковий, але дуже важливий етап процесу оздоровлення та омолодження. У подальших публікаціях розповімо про наступні сходинки у досягненні активного довголіття. Працюйте над собою, радійте життю, бо ви того варті.

Підготувала
Мирослава ЩЕРБА.


Категорія: Здоров-Я | Переглядів: 1824 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України