КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2016 » Квітень » 6 » «не так тії російські воші допікають Україні, як її ж власні українські ГНИДИ…»
10:05
«не так тії російські воші допікають Україні, як її ж власні українські ГНИДИ…»

   «не так тії російські воші допікають Україні, як її ж власні українські ГНИДИ…»

- .

  30 березня ми з членами коаліції «Сіверщина» їздили до Києва та прийняли участь у засіданні круглого столу в НКРЕ КП та засіданні комітету ВР України, що займається питаннями енергетики. На заході в НКРЕ КП були присутні представники російських олігархів та голови правління декількох обленерго, зокрема і В. Ткач, від «Чернігівобленерго» (на фото поруч).

Що нас вразило, це те що працівники державного органу, який є «незалежним» регулятором відносин монополії з суб’єктами господарювання та споживачів електроенергетики – це справжні росіяни, які повністю працюють на російську імперію та їхніх олігархів. У мене склалося таке враження, що нас, українців, зґвалтували.

Із більш як 30 учасників круглого столу представників реального сектору економіки та представників громадськості запросили «АЖ» 5 чоловік. Такого фарисейства я в своєму житті не зустрічав навіть за часів злочинної влади Януковича.

Треба було бачити, як ці «слуги» народу, яких утримує Український народ, тягли ковдру на тіло російських олігархів. Це фарисейство відбувалось при обговоренні проекту закону України «Про електроенергетику» (стосовно приєднання електроустановок замовників до електричних мереж).

Вони вже знали, що проект закону розроблений олігархами та проплаченими закордонними лобістами і знаходиться в комітеті ВР, а монополісти та продажні чиновники були впевнені, що пан Домбровський «протягне» закон через комітет. Дивлячись на присутніх, було видно, що вони розуміють, що цей закон остаточно вбиває економіку, він взагалі відкидає нас в середньовіччя і робить наших громадян безправними.

Прості люди не знають, що приєднання простої сільської хати до електричної мережі обійдеться до 20 тисяч гривень. Громадяни ще не знають, що стовпи, дроти та трансформатори, які будували їхні батьки і діди, їм вже не належать – вони куплені, а більша частина – вкрадені у них українською ненародною владою.

Нас просто вразила повна некомпетентність заступника українського бізнесмена, хотілось сказати йому «Синку, іди в село і попаси корівок пару років» і не дай Боже такі «вундеркінди» прийдуть до влади.

А що вже відбувалось на засіданні комітету ВР України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки при обговорені проекту закону України №4196 від 10.03.2016 р. при головуванні першого заступника голови комітету пана Домбровського О.Г.

По-перше, на комітеті не було кворуму, але комітет відбувся. Шановні, я депутат обласної ради 3-х скликань і я впевнений: навіть в районі такого собі ніхто не дозволив би. Прийняти цей ганебний закон пропонують в основному монополісти-енергетики, олігархи, та ще дістали проплаченого словака, Яна Копача, який торгує їхньою ж електроенергією в Європі! Ганьба Вам, пане Домбровський!!!

А де ж представники реального сектору економіки, представники громадських організацій? Ви їх спитати забули чи просто не хотіли згадувати? Ви тягнете в Раду закон, який не розглядало жодне міністерство.

А як ви думаєте, хто найголовніший лобіст цієї ганьби? Не повірите: це голова НКРЕ КП Вовк Д.В., 1989 року народження – віком, як мій молодший син. Ви б бачили, як він аплодував, коли Домбровський об’явив, що рішення прийнято і закон піде в раду на перше читання. Я тоді подумав і сказав своїм друзям, що цей «вундеркінд» точно не планує жити в Україні.

Я переконаний, що ніхто з депутатів ВР, членів комітету цього закону навіть не читали, але проголосували. Складається таке враження, що ви не українські чиновники. Може ви забули, що це ми Вас вибрали і повірте, прийде час – ми Вас спитаємо, що Ви наприймали.

І нарешті хочу звернутись до Вас, шановний пане Президент України Петре Олексійовичу: розуміємо Вашу зайнятість, але зверніть увагу, що ці антиукраїнські дії робить Ваше найближче оточення. Мені зовсім не хочеться думати, що вони це за Вашої вказівки роблять нищення української перспективи. Не копіюйте дорогу Ющенка і Януковича.

А на останок, щоб ваші друзі не шукали, хто я, скажу Вам: я був довіреною особою кандидата в президенти В. Ющенка. Це ми тоді на мітингу в Чернігові разом з Вами і Червоненком збирали з даху суду компрометуючі плакати Ющенка.

- .


Депутат обласної ради 3х скликань не вписаний, а вибраний народом, до речі, єдиний опозиційний депутат в раді до 2006 року. З першого і до останнього дня – член штабу Національного спротиву. Я той з багатьох, хто підтримував Вас від самого Майдану і Революції Гідності, і за цю підтримку Вас, мене сьогоднішній соратник Віталій Ковальчук просто зігнав з партії УДАР. Так, що не переймається: він скоро і Вас продасть, якщо хтось заплатить.

Я той, хто на допомогу війську віддав вже більш ніж 500000 грн.

Так будемо ж знайомі ще раз, пане Президенте України!
09:20 | 6.04.2016 р.
Віктор ЛАЗАР
Категорія: Точка зору | Переглядів: 894 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України