КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2016 » Лютий » 3 » Як вибрати гарного адвоката
08:23
Як вибрати гарного адвоката
          Як вибрати  гарного  адвоката

.

   На сучасному ринку юридичних послуг працюють як професіонали, так і молоді фахівці, які бажають отримати досвід.  У цій професії важливо бути мудрим і володіти основами дипломатії. Часом питання вирішується просто, без зайвих розглядів. Головне, вибрати найкращий варіант для конфліктуючих сторін.

  Поступаючи в юридичний, одні мріють про славу, інші про гроші, треті про справедливість. Надії юних юристів не завжди виправдовуються. Після випуску з ВНЗ ще багато чому доведеться вчитися, набиратися досвіду перші п'ять років. Це, звичайно, не означає, що недавній студент нічого не розуміє в юридичних послугах. У нього може бути мало досвіду, але він творчо підходить до справи, більш педантичний, ніж його старший колега, використовує сучасну техніку тощо.

   Знайти хорошого юриста можна. Перше правило - не звертатися до фахівців широкого профілю. Осягнути неосяжне неможливо. Тому високого рівня професіонал спеціалізується в якійсь одній галузі юриспруденції. Наприклад, оподаткування, трудові спори, захист прав споживачів. Тому, друге правило - оцініть ступінь складності і значущості вашої юридичної проблеми. Якщо справа дуже важлива і від її результату залежить ваш бізнес, не ризикуйте, звертаючись до маловідомого юриста. Найкраще співпрацювати з зарекомендувавшими себе фірмами, що надають весь комплекс юридичних послуг.

   Ваше завдання - знайти юриста або фірму з найкращим поєднанням якості послуг і їх вартості. Зрозуміло, що відомий юрист має хороший досвід, але й коштує дорожче. Якщо проблема не найскладніша, наприклад, что делать если нет прав бессрочного пользования земельным участком и выгоняют?, то і менш кваліфікований юрист зможе впоратися із завданням за прийнятну ціну. Деякі юристи не беруть плату за перше знайомство з клієнтом і його проблемою.

  У будь-яких областях людських відносин важливий психологічний комфорт між їх учасниками. Це особливо важливо, коли ви стикаєтеся з послугами юриста. Від цього залежить ефективність спільної роботи над вирішенням виниклої задачі.

   Таким чином, враховуючи кваліфікацію юриста, його досвід і цінову політику, не складно знайти хорошого фахівця, здатного за оптимальну плату знайти найкращий вихід із ситуації, вирішити всі проблеми.
Категорія: Захисник | Переглядів: 713 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України