КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2017 » Травень » 29 » ЗВЕРНЕННЯ ДО ГРОМАДЯН БЛАГОУСТРІЙ – ЦЕ НАШЕ ОБЛИЧЧЯ
11:40
ЗВЕРНЕННЯ ДО ГРОМАДЯН БЛАГОУСТРІЙ – ЦЕ НАШЕ ОБЛИЧЧЯ
 

                               ЗВЕРНЕННЯ ДО ГРОМАДЯН

                                                            БЛАГОУСТРІЙ – ЦЕ НАШЕ ОБЛИЧЧЯ  

 

  .Дорогі земляки! Реформа децентралізації не обмежується передачею повноважень і ресурсів від органів державної влади до місцевого врядування. Філософія децентралізації дуже лаконічно відображена у заклику: «Стань господарем у своєму селі, селищі чи місті!»

Відповідальність за нашу громаду лежить на кожному з нас, щоденно. Так, в економіці держави не найкращі часи, але те, що нас оточує і те, що кожного дня створює наш побут, – цілком під силу нам. Головне – не пускати в голову байдужість і мати терпіння.

Крадучи
в громади – крадеш у себе
Не минуло й місяця, як ми відзначали 9 травня, в міському Парку Пам’яті лад наводили всім містом – освітяни, місцеві жителі, комунальники… А після свята з клумби почали зникати посаджені квіти. Крадучи в міста, ми крадемо не у міської ради, ми обкрадаємо себе ж самих і своїх дітей. Ці квіти, може, й додадуть радості на новому місці, але колись у глибокій старості хтось із нас зможе розповісти своїм нащадкам про те, як він долучився до будівництва комфортної громади, а комусь, крім як похизуватися подібним «подвигом», і додати буде нічого.

Сміття на вулиці – 
сміття в голові
У місті і селах налагоджено вивіз сміття. На сьогодні тариф на вивезення сміття у нас найнижчий у Чернігівській області. Сміття потрібно носити не в ліс, а вивозити й утилізувати. Звісно, так робили не всі, так само й платили не всі. Тому, якщо хтось останнім часом відчув бюрократичний механізм так званого примусу до цивілізованого вивезення сміття, повинен знати, що часи, коли одні платили за інших, одні прибирали за інших, закінчуються.
Окремі «герої», які побутове сміття відносять у міські урни, повинні знати, що туди ж ласувати залишками їжі йдуть бродячі й свійські коти і собаки. А потім усі ми «милуємося» сміттєвими краєвидами, при цьому комунальні служби кожного ранку мають додаткову роботу. Для побутового сміття є сміттєві баки, а також курсує спецтехніка. Не змушуйте міську раду йти на радикальні кроки і розміщувати сміттєві баки у кожному вузенькому дворі багатоповерхівок. Бо для того, щоб ці баки поставити, потрібно буде спочатку перевірити законність усіх прибудинкових сараїв, гаражів і хлівів, а потім знести незаконні будівлі, щоб там розмістити контейнери для сміття.

Крок за кроком
Максималізм – хороша якість, якщо не перетинається грань нетерплячості. Кожен з нас поступово робить нашу громаду привабливою і комфортною. Зміни вже почалися, цього року до толок по прибиранню міста і сіл долучилася рекордна кількість людей. Я щиро вдячний усім небайдужим мешканцям, організаціям і комунальним службам за роботу. Гарні вчинки завжди притягують ще кращі справи.
Завдяки співпраці з нашим народним депутатом Анатолієм Євлаховим, наша громада невдовзі матиме ще 3 дитячі майданчики, а багато сіл громади вперше за 25 років отримають вуличне освітлення. Це при тому, що робота щодо розбудови лікарні не припиняється ні на мить. Корюківщина матиме якісну дорогу до обласного центру, в селах громади розпочалося, а в місті продовжиться відновлення доріг і тротуарів.
Наше найбільше підприємство – фабрика техпаперів щороку збільшує інвестиції в інфраструктуру і соціальну сферу громади. Соціально відповідальний бізнес стає доброю традицією, яскравим прикладом є сядринські, забарівські, наумівські та інші аграрії, підприємці міста і сіл.
Усі ми разом на додачу до можливостей бюджету крок за кроком зробимо громаду місцем, де комфортно жити і з яким важко розлучатися. Важливо усвідомлювати, що великі зміни – це наші маленькі вчинки. Не будьте байдужі, зміни – це ми.

                                                                                                      З повагою, міський голова Ратан Ахмедов.

Категорія: Громада та влада | Переглядів: 660 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України