КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2017 » Січень » 23 » ЗНАЙ НАШИХ ! ВРУЧИЛИ АВТОБУС, ПОБУВАЛИ У ЛІКАРНІ І НА ТЕС
22:55
ЗНАЙ НАШИХ ! ВРУЧИЛИ АВТОБУС, ПОБУВАЛИ У ЛІКАРНІ І НА ТЕС
  ЗНАЙ  НАШИХ !

                 ВРУЧИЛИ АВТОБУС, ПОБУВАЛИ У ЛІКАРНІ І НА ТЕС

                                                                                                                       ФОТОрепортаж

.  Ремонтували на совість  У середу 18 січня, зранку, до Корюківської ЦРЛ завітали губернатор Валерій Куліч та народний депутат по нашому округу Анатолій Євлахов. За участю керівництва району і міста вони перерізали символічну стрічку на вході до дитячого відділення нашої лікарні. Побували у кожному кабінеті, палаті. Відділення ще не приймає дітей, залишились останні паперові нюанси, але всі приміщення, окрім ігрової кімнати, вже готові зустріти малечу з батьками. Обсяг робіт виконано значний: замінені на металопластикові вікна і двері, відремонтовано стелі, стіни, підлогу, встановлено нову сантехніку, освітлення. Нові меблі, яскрава постільна білизна. Одним словом, наче заново збудоване, і не хочеться навіть згадувати, що там було до цього… Не наважусь запрошувати туди відвідувачів (нехай усім здоровиться!), але переконалася на власні очі: при потребі – пацієнти матимуть чудові умови для одужання. Медичним же працівникам – зроблено все для комфортної праці..
Такі ж гарні враження справила друга частина поліклініки, де прийматимуть дітей. І що важливо: на другому поверсі нарешті облаштовані окремо зони для хворих і здорових дітлахів. Там теж все нове, сучасне і якісне. Не багато знайдеться навіть в обласному центрі таких чудово відремонтованих медичних закладів.
Із задоволенням медики провели гостей до приміщення, де встановлено омріяний комп’ютерний томограф. Це справжнє диво на периферії. І є воно саме в Корюківці!

Що зроблено і скільки коштів 
витрачено на ремонт ЦРЛ?

На сьогодні завершені ремонтні роботи у поліклінічному відділенні Корюківської центральної районної лікарні. Виконувало їх наше місцеве підприємство ТОВ «Будмайстер». Усього використано майже два мільйони гривень: 1млн. 730 тис. грн. надійшло з державного бюджету і майже 200 тисяч – з районного.
Повністю відремонтоване й дитяче відділення, зокрема, змонтовано над ним та конференц – залою шатрову покрівлю. На цьому об’єкті працювала броварська фірма – ТОВ «АЗБІ». Коштів витрачено більше трьох мільйонів: 2 млн. 940 тис. грн. надала держава і 80 тисяч – райбюджет. А в інфекційному відділенні, яким теж займаються броварчани, ще роботи тривають. На даний момент використано трохи більше мільйона гривень. З них 987 тисяч – державна субвенція і майже 30 тисяч – кошти з районного бюджету.
Закуплено нове обладнання і меблі для дитячого та інфекційного відділень. Витрачено на це 1 млн. 338 тис. грн. (державні – 1млн. 299 тис. і з райбюджету – 39 тисяч). Такий значний обсяг робіт вдалося виконати завдяки суттєвим надходженням з державного бюджету, чому посприяв наш народний депутат Анатолій Євлахов.

 

Зліва направо: лікар-рентгенолог Тетяна Веретенник , головний лікар Сергій Пивовар,
міський голова Ратан Ахмедов, губернатор Валерій Куліч, народний депутат Анатолій Євлахов

Гордість Корюківської лікарні – комп’ютерний томограф! Кошти на його придбання, встановлення та ремонт приміщення, де він працюватиме, надала наша фабрика технічних паперів. Це – 4,5 мільйона! 

«Ви тільки вчіться гарно…»  Прямо з лікарні почесні гості вирушили до четвертої школи. На урочистій лінійці Валерій Куліч вручив директору школи Олегу Гайовому ключі від нового автобуса для підвозу дітей (той, що був у них – передали Олександрівській школі). Керівництво закладу щиро дякувало Анатолію Євлахову і Валерію Кулічу за велику увагу до освітянських установ. Протягом останнього року тільки їхня школа отримала два комп’ютерні класи, суттєво оновила матеріальну базу, особливо спортивну. Сподіваються, що найближчим часом буде збудовано спортивний майданчик і, можливо, колись майстерня – про що мріють уже 12 років. Депутат запевнив, що й надалі допомагатиме школам, головне – щоб учні вчилися гарно і прославляли корюківську землю.

Губернатор Валерій Куліч, народний депутат Анатолій Євлахов з представниками районної і міської влади та дітьми четвертої міської школи, які тепер добиратимуться до свого закладу новеньким автобусом!

  Далі вирушили на Корюківську ТЕС, де керівник підприємства Ігор Матюха провів цікаву екскурсію

                         "Маяк"        Фото Віталія Остапенка       http://koryukivka-mayak.com/


Категорія: Громада та влада | Переглядів: 906 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України