КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2010 » Жовтень » 12 » Змагання з ракето-модельного спорту
22:44
Змагання з ракето-модельного спорту

Змагання з ракето-модельного спорту

 

Вчетверте на Коропщині відбулись змагання з ракето-модельного спорту на кубок Миколи Кибальчича. Ініціатором та засновником змагань є Українське молодіжне аерокосмічне об’єднання "Сузір'я". Почесний Президент "Сузір'я" - Президент України 1994 - 2005 років Леонід Данилович Кучма, а очолює організацію вже 19 років народний депутат України двох попередніх скликань Верховної Ради Олег Володимирович Петров.
Вже близько 20 років Українське молодіжне аерокосмічне об'єднання "Сузір'я" займається пошуком і підтримкою талановитої молоді, яка цікавиться космонавтикою та авіацією, каже виконавчий директор УМАКО Сергій Дячков.

Виконавчий директор УМАКО «Сузір’я» Сергій Дячков:
В цьому році ми вдячні за матеріальну підтримку нашому профільному міністерству у справах молоді, сім'ї і спорту. Голова правління нашого об'єднання О.В Петров вже 19-тий рік очолює цю організацію, підтримка від нього відчувається навіть і сьогодні. Оця підтримка, оце оточення, досвідчені наші вихователі і педагоги які займаються творчістю дітей, вони передають досвід і деякі "сузір'ївці" стали керівниками цих гуртків і продовжують цю справу.

Невипадково змагання проходило на Коропщині, адже ця земля - батьківщина М.І Кибальчича, видатного конструктора, одного з винахідників ракетобудування. 11 команд представили всі регіони України від заходу до сходу. Вихованці ракето-модельних гуртків, позашкільних навчальних закладів Дніпропетровської, Донецької, Івано-Франківської, Сумської та Чернігівської областей за словами першого віце-президента федерації ракето-модельного спорту, судді міжнародної категорії В. Панахна, показали високий рівень майстерності. До речі, серед майбутніх корольових була і чарівна леді.

Вихованка ракето-модельного гуртка ЦДЮТ м. Артемівськ Дар’я Бистрова:
В минулому році було 3 дівчини. Не дуже легко конкурувати з чоловіками, але доводиться. Потрібно зібратись і вірити в свою перемогу.

Це були завершальні старти в рамках кубку світу та всеукраїнських змагань. Тому всі юні ракетомоделісти намагались показати гарний результат, аби вибороти першість, отримати медалі та кубки. Проте найбільш сконцентруватися і показати клас справжнього космічного екіпажу вдалось вихованцям ракето-модельного гуртка СЮТ міста Ніжин. Друге командне місце у івано-франківців, третє - у вихованців Улянівської ЗОШ-інтернату що на Сумщині.

Вихованець ракето-модельного гуртка СЮТ м. Дружківка Іван Сухов:
Мені дуже приємно, що я отримав таку нагороду і хочу подякувати УМАКО "Сузір'я", а особисто голові правління О.В.Петрову, що вони влаштували для нас таке змагання, де ми можемо показати все що вміємо
Категорія: Події | Переглядів: 898 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України