КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2013 » Вересень » 15 » Змагання з кінного спорту на кубок КСК БРЕЧ
12:18
Змагання з кінного спорту на кубок КСК БРЕЧ

     Змагання з кінного спорту на кубок КСК БРЕЧ

                                                                  ФОТОрепортаж

.

  "На  площі  весь час  об'являють  запрошення  до Бречі, а чому б  і  не поїхати ?!   Тим більше, що організований  безкоштовний проїзд  туди  й  назад  на  "Мерседесі"...  І чому ми повинні слухати самовихваляння міських  чиновників, які  чуємо кожного року на День міста: одне і теж з папірця ... Ну поїхали в Бреч - там хоч побачимо коней !  Там пів-Корюківки! "- Так вмовляв мене  Микола  Павлович  з жінкою  і  дітьми,  і  я здався.

  Гарною дорогою, з комфортом, ми домчали за вісім хвилин. "Ну й ну!", тільки і вигукнув  Микола  Павлович, побачивши центральну вулицю перебудованої  Бречі.  "Та тут так гарно, що я радий  хоч сьогдні теж переїхати сюди жити  - це  справжня  Європа !"

   А поряд, на комплексі,  відбувалися  захоплюючі  змагання  з кінного спорту на кубок КСК БРЕЧ, куди приїхали спортсмени разом зі своїми улюбненцями конями з багатьох регіонів України... 

  В перерві між заїздами пройшлися площею, полюбувалися фонтаном, побули біля знаменитої  садиби, святого місця, побачили водойму, з водопадом, пляж... Це приємно вразило, зробили люди, можуть жити  красиво!   "Ви тут любуєтеся,  а пройдіть за річку, то побачите іншу, " Совєтьську Бреч ",  подвір'я,  порослі  чагарниками, поламані паркани, грязюка  і  ФАП в старому будинку; тут у них світло, а там за річкою-пітьма..." Сказав дід Василь і пішов матюкаючись .

   Признатися на змаганнях з кінного спорту ми вперше, сподобалися і коні, і наїздники,  а ще- на кожному кроці, чемні охоронці слідкують за порядком, є місця, де можна пригубитися за здоров'я  друзів, коней, хазяїв і державу  Україну, але п'яних ми не бачили. 

                      Ложка дьогтю в  бочці меду !

   На центральній вулиці Бречі  все чудово, а ось будівля  сільського клубу з пудовим замком на дверях та топчаном на  ганку - серед такої краси не сприймається.  Як і  викликає справедливе  обурення   ставлення сільської та районної влади до утримання братської могили  воїнів,  які  загинули 19 вересня 1943 року, визволяючи село  Бреч  від фашистів. Стоїть  між  двома  доглянутими  клумбами  Пам'ятник скорботної  матері,  а біля могили воїнів- декілька дикоростучих  квіток, засохлий букетик, мабудь, ще з липня  і надгробок з неразбірливим  написом...  Ганьба !!!   Що подумають про наш район люди ???

   Думав, що зустріну на змаганнях сільську голову, та де там, місцеві жителі сказали "у нас головиха, як сонечко, то є, то нема".  А у вихідні- вона дома, в Корюківці, може завтра і приїде, приїзджайте зранку, може і впіймаєте...

   Придивився до пам'ятника, а по щокам сльоза, чи то каплі осіннього дощику, що вкотре сипав з  осінніх  хмар...   

 
  Довідка. Племінне господарство «Бреч» було засноване у 2006 році в селі Бреч Корюківського району Чернігівської області. Підприємство   розводить  елітних коней ганноверської породи і є офіційним членом Ганноверської Асоціації . 
  Зараз маточне поголів'я господарства налічує 35 кобил,  є  племінні жеребці,  підприємство інтенсивно  розвивається  і  прийде час,  коли на навколишніх луках і лісових галявинах будуть гуляти табуни елітних скакунів.






 








  

  

 







 

  

  



 





































                                            Ложка дьогтю в  бочці меду ! 












   

Категорія: Тут я живу | Переглядів: 1470 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України