КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2015 » Лютий » 3 » Жителі села Сядрине, на Корюківщині, звинувачують сільську голову у розкраданні грошей
23:12
Жителі села Сядрине, на Корюківщині, звинувачують сільську голову у розкраданні грошей

  Жителі села Сядрине, на Корюківщині, звинувачують сільську голову у розкраданні грошей

 .


  Жителі села Сядрине, що на Корюківщині, звинувачують сільську голову Світлану Прокопчук у розкраданні грошей, як звичайних селян, які «скидалися» на солдат АТО, так і грошей, на які мали побудувати шкільну котельню.

Про це заявляє місцевий журналіст Віктор Татарин, який неодноразово публікував цю інформацію у газеті «Маяк».

Згідно цих повідомлень, жителі села неодноразово приносили гроші на потреби української армії до селищної ради, звідки ті мали потрапити до волонтерки Ольги Кияшко, яка займається придбанням усіх необхідних речей для бійців. Зокрема, за час проведення благодійної акції «Корюківка Єдина» було зібрано кошти, решта яких «зависла» у сільської голови,разом із коштами, які передала громадська організація «Альтернатива». Виходячи з публікації журналіста Татарина, сума, яку нібито привласнила Світлана Прокопчук сягає близько двох тисяч гривень.

Активісти Корюківщини, під час спроби з’ясувати де поділися гроші, чули такі пояснення від голови Світлани Прокопчук, ніби та втратила списки всіх жителів села, які матеріально допомагали армії, і забулася скільки грошей таки було зібрано.

Після цього, активісти звернулися до секретаря сільської ради Тетяни Сороки, яка підтвердила, що Світлана Прокопчук збирала гроші та вела списки. Активісти вважають, що сільська голова має пригадати увесь список селян, які здавали гроші, та суму.

Також, за повідомленням Віктора Татарина, сільську громаду Сядрина шокують і дії Світлани Прокопчук щодо розкрадання грошей на встановлення шкільної котельні. «Опалення Сядринської школи в умовах дефіциту газу було вирішено перевести на твердопаливне. На цю добру справу
під час парламентської виборчої компанії жертвували кандидати в народні депутати Ігор Рибаков й Анатолій Євлахов. Перший сприяв перерахуванню 20 000 гривень, а другий через фонд "Слов’янський”, за словами Леоніда Неживого, представника виборчого штабу Анатолія Євлахова – більш ніж сорок тисяч»,- пише журналіст Татарин.

Сільський голова Світлана Прокопчук,за повідомленням активістів Корюківщини, отримала ці гроші готівкою, та ще й запозичила 5 тисяч гривень у керівника ГО «Альтернатива»
Володимира Онищука, які пообіцяла віддати найближчим часом.

Проте, до сьогодні жодні з цих коштів на шкільну котельню сільською головою повернуті не були. Реконструкція приміщення котельні проводилася силами батьків та небайдужих громадян на безоплатній основі.

Перед початком сесії сільської ради, яка відбувалася 28 січня, до сільської голови Світлани Прокопчук, з вимогою повернути їхні кошти, завітали представник народного депутата України по 207-му округу Анатолія Євлахова та керівник громадської організації "Альтернатива" Володимир Онищук. Прокопчук пообіцяла повернути запозичені у громадської організації п’яти тисяч гривень та придбати для школи твердопаливний котел кошти перед початком позачергової сесії сільської ради, яка була запланована на 30 січня. Проте, на позачергову сесії Світлана Прокопчук навіть не з’явилася.

Тож,місцеві активісти зазначають, що наразі невідомо коли відбудеться наступна сесії сільської ради за участю Світлани Прокопчук, та коли вона віддасть запозичені гроші.

                                Автор: Чернігівщина: події і ком
ентарі   http://pik.cn.ua/13948/zhiteli-sela
Категорія: Громада та влада | Переглядів: 713 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України