КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 
Головна » Здоров-Я
« 1 2 ... 48 49 50 51 52 ... 55 56 »

Пропущений сніданок може призвести до хвороби серця

 



Учені з Австралії знайшли ще одну причину, через яку треба неодмінно знайти час для сніданку. Виявляється, у тих, хто пропускає сніданок, підвищується ризик розвитку хвороб серця.
Люди, які не їдять вранці, частіше страждають від розладів харчової поведінки і менш фізично активні, ніж ті, хто не відмовляє собі у сніданку. Також нелюбов до сніданків пов'язують з набиранням надмірної ваги і підвищеним рівнем холестерину в крові.
Для того, щоб з'ясувати, як....... 

                                                                                                                                                                                       Читати далі ~>
Категорія: Здоров-Я | Переглядів: 719 | Додав: VLAS-KOR | Дата: 20.10.2010 | Коментарі (0)


Негаразди роблять людину сильнішою - психологи

 

Багаторічне широкомасштабне дослідження наслідків несприятливих подій на психічне здоров'я жителів США засвідчило, що неприємності, очевидно, сприяють подальшій адаптації та стійкості психіки.

 Цього разу вчені з 2001 по 2004 рік неодноразово опитували 2 398 осіб. В кінці дослідження виявилося, що люди, які пережили великі неприємності, володіють кращим психічним здоров'ям в порівнянні з тими, у кого негараздів було мало або не було зовсім. З одного боку, внаслідок лих у респондентів реєструвалися функціональні порушення, симптоми посттравматичного стресу і зниження задоволеності життям. Але згодом, коли тих же людей стосувалися проблеми меншого масштабу, вони реагували на них більш спокійно в порівнянні з тими, хто "життя не нюхав".

Дослідження не дозволяє встановити ..... 

                                                                                                                                                                                       Читати далі ~>
Категорія: Здоров-Я | Переглядів: 750 | Додав: VLAS-KOR | Дата: 19.10.2010 | Коментарі (0)

Как научиться вставать по утрам легко и с удовольствием


 

Даже если вы не «жаворонок», можно и нужно научиться вставать по утрам легко и с удовольствием.

1. Настроиться на лучшее

Правильный психологический настрой буквально творит чудеса. Когда на душе спокойно, спится крепче, а пробуждение проходит легче. И наоборот: отправившись в кровать в дурном настроении, человек спит хуже или вообще мучается бессонницей. Если по природе своей вы не самый большой оптимист, научитесь правильно мотивировать себя.
Что делать? 
Если хотите легко встать утром, подготовьте себя к этому с вечера. В каждом грядущем дне можно найти моменты, которых стоит ждать.... . 
 3. Снять стресс
Сомнологи (врачи, занимающиеся проблемами сна) утверждают, что пробуждение должно быть как можно менее стрессовым. Прежде всего это значит, что его не нужно растягивать надолго. Даже если вы не выспались, не переставляйте зазвонивший будильник на 10 минут позже, чтобы еще чуть-чуть поспать. Сделайте усилие и проснитесь по первому же сигналу. Лучше лишить себя нескольких дополнительных (сомнительное удовольствие, кстати) минут сна и встать бодрым, чем .....

                                                                                                                                                                                       Читати далі ~>
Категорія: Здоров-Я | Переглядів: 902 | Додав: VLAS-KOR | Дата: 18.10.2010 | Коментарі (0)

Чим нас можуть «нагородити» птахи

З туберкульозом людство стикається протягом всього свого існування. Описи цієї недуги зустрічаються у зведеннях Хамураппі, роботах Гіппократа, трактатах Авіценни. Вважається, що мікобактерією туберкульозу інфіковано близько 2/3 населення планети. Щорічно на активний туберкульоз захворюють близько 8 мільйонів чоловік, більше 3 мільйонів хворих гине від цієї недуги. Але не всім відомо, що разом із людьми до цієї хронічної бактеріальної інфекції схильні й представники тваринного світу, причому мікобактерія туберкульозу або, як її ще називають, паличка Коха, або бацила Коха, смертоносна як для представників дикої фауни, так і для домашніх тварин.
Для кого небезпечний туберкульоз птахів
У природі налічується п’ять видів туберкульозу:.....  

                                                                                                                                                                                       Читати далі ~>
Категорія: Здоров-Я | Переглядів: 1035 | Додав: VLAS-KOR | Дата: 17.10.2010 | Коментарі (0)

Усе геніальне, просте...

 Замовити книгу "Выход с тупика" БЕЗКОШТОВНО


Здрастуйте, читачі! Хочу поділитися з вами своєю історією!
Звуть мене Нестеров Леонід Павлович. Я на пенсії вже 12 років, зараз мені 71 рік, усе життя пропрацював у лікарні, за освітою я терапевт.  Перший час ніби почував себе нормально, єдине мучило — безсоння. Потім почалися постійні головні болі. Почав помічати задишку, якої ніколи не було — зійду на другий поверх, а відчуття таке, ніби крос пробіг. Частенько до вечора почав підніматися тиск, трохи піднабрав ваги, у мене навіть цукор у крові підвищився. Загалом, себе не впізнавав. Почав багато приймати пігулок, грошей усе більше йшло на аптеки, а що там тої пенсії. На нервах навіть потрапив до лікарні, тільки вже як пацієнт, причому з інфарктом! Чесно скажу, я опустив руки: списки ліків, крапельниці, уколи — за все життя це все набридло!....
 Написаному я здивувався, перечитав двічі, і до кінця не міг повірити. Виявляється, усе так просто. Чому ця книга не потрапила мені в руки, коли я сам лікував людей?!
У книзі описувався новий метод лікування всіх серцево-судинних захворювань......

                                                                                                                                                                                       Читати далі ~>
Категорія: Здоров-Я | Переглядів: 960 | Додав: VLAS-KOR | Дата: 17.10.2010 | Коментарі (2)

Сира картопля усуває болі в суглобах

 

Киянка Вікторія Потулак, 28 років, працює за комп'ютером в офісі мобільної компанії. Щодня просить колегу розім'яти їй шию, у другій половині дня п'є таблетки від головного болю. Скаржиться на заніміння шиї та плечей, мігрені.
— Була в лікаря, виміряла тиск. Запитав, ким працюю, — говорить Вікторія. — Написав, що в мене остеохондроз шийного відділу хребта. Порадив зарядку, більше рухатися, масаж. Я все перепробувала, але мені тільки гіршає. Допомагають лише знеболювальні таблетки.
Остеохондроз називають хворобою століття, бо на нього страждають майже всі люди, каже столичний вертебролог Анатолій Цибулько, 46 років. Причина хвороби в руйнуванні клітин міжхребцевих дисків, зв'язок та суглобів хребта. Через його неправильну поставу може виникнути грижа. 
— Ми постійно сидимо, а клітинам дисків для нормальної роботи, потрібне живлення. Його вони можуть отримати лише під час ходи.....

                                                                                                                                                                                       Читати далі ~>
Категорія: Здоров-Я | Переглядів: 1225 | Додав: VLAS-KOR | Дата: 16.10.2010 | Коментарі (0)

Грецкий орех: применение в медицине



Зрелые орехи являются продуктом питания и высокоактивным лекарственным средством. По калорийности они в два раза превышают пшеничный хлеб высшего сорта. Ореховые плоды (ядра) применяют в натуральном, измельченном и жареном виде. Толченые ядра с медом очень полезны для больных туберкулезом, раком и вообще для всех ослабленных людей. Орехи считаются прекрасным средством при гиперацидной форме гастрита или язве желудка, сопровождающихся повышенным выделением желудочного сока.
Листья грецкого ореха - настоящий биохимический комбинат, производящий целый ряд важнейших веществ 
Препараты грецкого ореха обладают бактерицидными, противовоспалительными, противосклеротическими, противоглистными, общеукрепляющими, вяжущими, закрепляющими, слабительными (кора корней), умеренно сахароснижающими, кровоостанавливающими, ранозаживляющими и эпителизирующими свойствами. Растение хорошо зарекомендовало себя при лечении лимфатических узлов; регулирует функциональную деятельность желудочно-кишечного тракта. Листья обладают ранозаживляющим, антимикробным и противовоспалительным свойствами. 

Ядро ореха удивительно похоже на человеческий мозг. Считалось, что ......

                                                                                                                                                                                       Читати далі ~>
Категорія: Здоров-Я | Переглядів: 2258 | Додав: VLAS-KOR | Дата: 14.10.2010 | Коментарі (0)

Штучне світло провокує появу зайвої ваги

 


Американські вчені прийшли до висновку, що нічне освітлення і будь-яке неприродне світло пробуджує в людині апетит, повідомляє Комсомольська Правда з посиланням на Daily Mail.
Для проведення досліду фахівці розділили гризунів на дві групи, одна з яких перебувала в темряві, інша під освітленням, і запропонували піддослідним однакову кількість їжі. У результаті .... 
"Це дослідження пояснює, чому деякі люди, не зважаючи на те, що підтримують правильний енергетичний баланс в організмі, все одно набирають вагу", - прокоментував.....

                                                                                                                                                                                       Читати далі ~>
Категорія: Здоров-Я | Переглядів: 736 | Додав: VLAS-KOR | Дата: 14.10.2010 | Коментарі (0)


 Ученые: Cовременная еда —

главная причина смертельных заболеваний


Люди перестали умирать от инфекций и стали умирать от фабричной еды, переедания и сидячего образа жизни, утверждают медики. Обеспокоившись вопросом предотвращения смертельных заболеваний, ученые заговорили об оптимальном питании и здоровье как гарантии долголетия.
По мировым данным на 2005 год, от сердечно-сосудистых заболеваний умирает намного больше людей, чем от онкологических, бронхо-легочных заболеваний и сахарного диабета. Ишемическая болезнь сердца, или коронарная недостаточность, занимает до 50% от всех патологий системы кровообращения и связана с атеросклерозом сосудов, а значит, напрямую с питанием.
 Ученые утверждают, что основные компоненты здорового образа жизни более чем на 50% складываются из здорового питания. Есть всего два закона здорового питания.....
Первый закон — соответствие ..... 
Второй закон — получить с пищей все необходимые компоненты ..... 

                                                                                                                                                                                       Читати далі ~>
Категорія: Здоров-Я | Переглядів: 725 | Додав: VLAS-KOR | Дата: 13.10.2010 | Коментарі (0)

Маклюра: применение в медицине



Эти экзотические «яблочки» хоть и несъедобны, все же очень ценны. В народной медицине из плодов маклюры готовят настойки, вытяжки и мази. Многим людям помогла маклюра избавиться от нарушений обмена веществ и онкологических заболеваний, и не зря ее в старину именовали не иначе, как «божий дар» или «божье дерево». Маклюра - безвредный природный иммуномодулятор, антиоксидант. Ее регенерирующие свойства используют для лечения различных кожных заболеваний: дерматитов, экземы, для заживления ран. В народной медицине используются как болеутоляющее, успокаивающее средство.
Из плодов маклюры готовят настойки, вытяжки и мази 
Считается, что маклюра медленно, но верно рассасывает различные новообразования, в том числе .....

                                                                                                                                                                                       Читати далі ~>
Категорія: Здоров-Я | Переглядів: 2546 | Додав: VLAS-KOR | Дата: 12.10.2010 | Коментарі (0)

КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України