КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2016 » Жовтень » 20 » Запрошуємо на творчу зустріч з молодими поетами!
08:48
Запрошуємо на творчу зустріч з молодими поетами!
   Запрошуємо на творчу зустріч з молодими поетами!

  Молодіжна організація "Альтернатива" запрошує корюківчан та гостей міста на традиційну творчу зустріч "Слово до Покрови" - 22 жовтня о 12.00 у читальному залі Районної бібліотеки. Цього разу до нас завітають учасники єдиного сучасного літературного об’єднання прозаїків "Свідки Слова" - Марина Єщенко, Марія Косян, Сергій Одаренко з презентацією своїх прозових творів та видань.  Чекаємо всіх охочих до культурного дозвілля!

    «Свідки Слова» - незалежне літературне угруповання прозаїків, засноване наприкінці 2014 року в Києві. Працюють у напрямку урбаністичної прози. Офіційно об'єднання не зареєстроване. Має аполітичний і нерелігійний характер. Унікальність Свідків Слова в тому, що це єдине сучасне літературне об’єднання прозаїків. Автори не просто відновлюють майже забуту традицію літ. угруповань, але й у своїй спільній антології «12» презентують прозу різних жанрів.
   Спочатку це був гурт друзів, молодих письменників, захоплених написанням прози. Вони збиралися за балачками про мистецтво, читали один одному тексти… За кілька місяців хлопці та дівчата зрозуміли, що цього мало, назвалися «Стусовою хатою» та почали проводити відкриті квартирники, перші читання в театрі «Тетта» на Подолі, музеях, медіавистави на книжкових виставках.
   На початку 2016 року друзі прийняли рішення змінити назву літературного угруповання на «Свідки Слова». Протягом наступних двох місяців світ побачили чотири книжки, що належать Свідкам. У березні 2016 – перше видання їхньої спільної антології «12», яка була «створена для того, щоб шокувати й догоджати» та збірка Сергія Демчука «Тіні на сходах», а до того, в лютому, - антиутопічний роман Марії Косян «Коли в місті N. дощить» та книга Марини Єщенко «Поговори зі мною».
У вересні 2016 року з’явилося друге видання антології «12», з оновленим складом авторів, новою обкладинкою та новими текстами. Збірку опублікували у Видавничому домі «Пенмен». Вона презентує прозу різних жанрів від реалістичних оповідань до фантастики, від детективу до психологічної новели. Є тут також уривки двох романів. Ми вважаємо, що різножанровість – велика перевага антології, оскільки людина з будь-якими літературними вподобаннями знайде тут щось цікаве для себе.
    За словами сучасного літературного критика Яни Онишкевич «Антологію зручно читати уривками. Один текст дорівнює довгій черзі у магазині або дорозі у трамваї на роботу. Книга ідеальна, аби носити її з собою, позначати найкращі цитати та вигадувати власні продовження до історій. Автори ніби підштовхують, аби ми жили всередині їхніх текстів, обриваючи на найцікавішому».
Категорія: Свобода слова | Переглядів: 716 | Додав: Alternatyva | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України