КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2012 » Червень » 18 » Втрати у «Фронті Змін» Або пан Борис Мелашенко гнівається !
21:27
Втрати у «Фронті Змін» Або пан Борис Мелашенко гнівається !

  Втрати у «Фронті Змін»  Або  пан   Борис Мелашенко  гнівається !

 .
Позиція. «Ефект доміно» в обласній організації «Фронту Змін» триває. Ще три «фронтовики»написали заяви про вихід із партії. Це члени ради Чернігівської обласної організації Роман Старіков та БорисМелашенко, голова фракції «ФЗ»Новозаводської районної ради Віталій Трет’яков. Що ж відбувається насправді? Чому лави «Фронту Змін» полишають люди, які раніше були активними партійцями. Дати відповідь на ці питання ми попросили вже колишніх членів цієї політичної сили.

Нещодавно шість депутатів Чернігівської районної ради написали заяви про вихід із партії «ФЗ». Тепер ще три заяви. Чому так сталося, як ви вважаєте?

Віталій Трет’яков: Заяви про вихід з партії «Фронт Змін» і все, що стає відомо широкому загалу про діяльність обласного осередку – це лише верхівка айсберга. Щоб уникнути демагогії, просто скажу – робота в парії ніяка не ведеться. Повна бездіяльність. Про опозиційну роботу вже й годі говорити. Ще два роки тому ми постійно були на «барикадах» - пікетували облдержадміністрацію з вимогами відмінити Харківські угоди, проводили різні акціїв знак протесту проти дій влади. А зараз складається таке враження, що ми провладна партія. Єдина акція «ФЗ» - коли голова Чернігівської районної організації Поліщук бігав з десятком дітей біля Десни. Це такий собі «легкий піар» перед виборами. Я також за здоровий спосіб життя, але ж треба вести нормальну опозиційну роботу.

Можливо від керівництва обласної організації «Фронту Змін» слід очікувати пожвавлення опозиційної діяльності перед виборами?

Роман Старіков: Ви жартуєте? Як можна чогось очікувати від людей, які зробили партію повністю підзвітною владі. Відстоювання своїх бізнес-інтересів - головна мета керівників місцевих осередків. Щоб не бути голослівним просто наведу такий приклад. Всі пам’ятають випадок, коли на трасі Чернігів-Новгород-Сіверський сталася аваріяі загинуло багато людей. Ця маршрутка належала підприємству голови обласної організації «Фронту Змін» О.М. Нереті. Після аварії розпочалися чисельні перевірки, і фірмі пана Нерети нарахували мільйонні штрафи. Але він нічого не сплатив. Ви можете хоча б на мить собі уявити, що наша влада «пробачила» таке «лідеру» місцевої опозиції ? Далі я, навіть, коментувати не хочу. Нерета залежний від обласних чиновників. Адже всі знають, що автобусні маршрути підписуються заступником губернатора Станіславом Прокопенком. Щодо з співпраці з владою, наведу ще один приклад. Нещодавно відбулися вибори мера міста Щорс. Виграв єдиний опозиційний кандидат Зуб. Про те, що Нерета поставив непрохідного кандидата, було відомо із самого початку. Незабаром вибори до Верховної Ради. Виставити непрохідних кандидатів від «Фронту Змін» - це саме те, що потрібно владі. І таким чином «злити» вибори. Це давно відома політтехнологія.

А Ви намагалися висловлювати свою точку зору?

Борис Мелашенко: Ніхто нічого не хоче чути. Активних членів партії не запрошують на збори. Місцеві лідери усувають конкурентів. Партія не розбудовується. Якщо в грудні 2010 року депутат обласної ради Олег Обушний сам вийшов з партії, то дуже анекдотичний випадок стався з депутатом обласної ради Володимиром Хоруженком, якого в жовтні 2011 року виключили з «ФЗ» за те, що він нібито не підписав на сесії обласної ради заяву партії, але на той час Хоруженко знаходився за кордоном!Депутати Чернігівської районної ради покинули партію через те, що обласне керівництво «ФЗ» йде своїм, тільки їм відомим, руйнівним шляхом. Я звертався до куратора нашого регіону Олега Гусєва і повідомив йому ситуацію. Розповів, що Нерета увесь свій час проводить в облдержадміністрації. Реакція Гусєва була досить оригінальною. Він сказав: «Ви зрадники!» . Я спитав: «Хто зрадники? Ті, які говорять, що виконуючий голови обласної організації нелегітимний та співпрацює з владою, чи ті, які відстоюють свою позицію і виходять з партії?» Відповіді я не отримав. Гусєв кинув слухавку.

А як реагує лідер партії «Фронт Змін» Арсеній Яценюк на ситуацію, що склалася в його політичній силі на Чернігівщині?

Борис Мелашенко: Схоже, що ніяк. Стосовно Чернігівщини, то тут повна політична імпотенція, я вважаю. Адже як пояснити той факт, що на всі осередки призначили членів районних рад з Києва. Тобто жодне рішення легітимно в районі не приймається, так як людей там немає. Наведу ще один цікавий факт. Я був членом обласної ради партії. Але про призначення О. Нерети на посаду голови я дізнався…..зінтернету! Знову виникає низка питань. Як можна було призначати на посаду, фактично головного менеджера партії в області ,людину, яка програла місцеві вибори! В його окрузі всього вісім тисяч виборців. Він – основний роботодавець. Виходить, що люди, які працюють на його підприємствах, за нього не проголосували!

Коли партію покинули 6 депутатів Чернігівської районної ради, вони зробили заяву, щоб привернути увагу Яценюка щодо ситуації в нашому осередку. Своїм виходом із партії ми також хочемо привернути увагу Арсенія Петровича і сказати, що «ФЗ» на Чернігівщині не опозиційна сила, а провладна структура. Наше терпіння не безмежне. Нам дуже шкода, що колись дієва опозиційна сила в регіоні, яка показала непогані результати на місцевих виборах, перетворилася на «пшик». Тому вихід з партії – це наша громадянська позиція.

                    Джерело http://pik.cn.ua/novini-chernigova-novosti-chernigova/8371-vtraty-u-lfronti-zminr


      P.S.   Борис Мелашенко  деякий час був головою Корюківської РДА, ще і зараз на папері очолює районну організацію політичної партії   Наша Україна, яку свідомо покинув напризволяще  три роки тому.  

 джерело http://koradm.cg.gov.ua/index.php?id=1469&tp=1&pg=single_page.php

Категорія: Точка зору | Переглядів: 1079 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України