КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2013 » Лютий » 17 » Всеукраїнське об’єднання «Свобода» у Чернігові
14:48
Всеукраїнське об’єднання «Свобода» у Чернігові

 Всеукраїнське об’єднання  «Свобода»  у  Чернігові

.

                         Вперед! За СВОБОДУ!

                         На благо народу,

                         Сьогодні повстаньмо, брати!

                         Злодюг поскидаєм,

                         Країну з'єднаєм,

                         До світу підем з темноти.

    У приймальні нардепа-свободівця Марцинківа: «Наші рейтинги випереджають кадрові можливості»

  Всеукраїнське об’єднання «Свобода» розширило свої комунікативні можливості на Чернігівщині відкриттям громадської приймальні народного депутата Руслана Марцинківа. Презентація приймальні уповноваженого представника ВО «Свобода» в Чернігівській області відбулася 16-го лютого за участі представників громади і журналістів.

Відтепер чернігівці і жителі області зможуть щоденно з 9:00 до 17:00 (у вихідні – з 10:00 до 13:00) приходити зі своїми проблемами за адресою: вул. Шевченка, 114 (територія Чернігівської центральної районної лікарні).

До приймальні Руслана Марцінківа можна зателефонувати за номером: (0462) 60-70-40.


Особисто народний депутат прийматиме громадян кожну останню п’ятницю місяця з 14-ї до 16-ї години.

Робота приймальні стала можливою завдяки партнерам ВО «Свобода» з громадської організації "Агросервіс".

– Ми не боїмося йти до людей і до жителів області. Хто як не ми можемо захистити українців з їхніми проблемами? Адже в країні повністю знівельована судова система, а влада намагається прибрати під себе малий і середній бізнес, - зазначив Руслан Марцинків.

Присутній на презентації керівник обласної організації ВО «Свобода» Костянтин Лубенцов, що виконує обов'язки і голови міської організації, розповів про серйозні завдання «Свободи» з розбудови організації в місті.

– Наші рейтинги випереджають кадрові можливості, - сказав він.

За його словами, головна задача організації – зробити Чернігівщину українською. На 31-ше березня в області свободівці запланували широкі заходи із вшанування пам’яті видатного українського діяча Миколи Міхновського. Одне з важливих завдань – збереження української мови. Тому організація планує проведення в області Дня української мови, шевченківських днів, Дня матері і автопробігу до Холодного Яру. Друком почала виходити газета "Свобода Чернігівщина".

Важливою завданням свободівці вважають демонтаж тоталітарних символів. У Прилуках питання перенесення пам’ятника Леніну, за словами Лубенцова, можна вважати справжнім курйозом. Адже після пропозиції свободівців заплатити за демонтаж мер міста попросив заплатити і за монтаж пам’ятника. Проте, представники об’єднання чомусь не можуть себе уявити в ролі спонсорів встановлення пам’ятника Іллічу на новому місці.

Про співпрацю з опозицією на місцях

Народний депутат Руслан Марцинків відповів на запитання «ВВ» про можливу співпрацю з депутатом-мажоритарником Валерієм Дубілем та з опозиційними силами. Адже саме на території округу Валерія Дубіля відкрилася приймальня нардепа-свободівця.

– У мене відбулися перемовини з депутатами від «Удару» Сергієм Аверченком і депутатом від «Батьківщини» Валерієм Дубілем. Так, ми не маємо права не об'єднатися у своїх діях і програти наступні вибори. Ми це будемо робити разом, - сказав Руслан Марцинків.

Про політику, економіку, нафту газ і медіа

– При Свободі діє експертна рада, вона розробляє законопроект, відповідно до якого пропонує олігархам повернути кошти з офшорів, причому одразу 50% до бюджету. По-друге – свідоцтва на право власності мають стати відкритими для журналістів. Нами розробляється Закон про теплопостачання, який повинен дозволити людям переходити на індивідуальне опалення, - заявив Руслан Марцинків.

Народний депутат пообіцяв, що існуючий режим буде усунений обов'язково.

А на запитання журналістів про інформаційні технології і спробу виставити Олега Тягнибока «непрохідним» в парі Янукович-Тягнибок Руслан Марцинків відповів:

– Українці побачили, що «Свобода» - принципова сила. Звичайно, що це – спроба деяких ЗМІ дискредитувати політичну силу, адже питання про висунення Тягнибока на президентських виборах наразі передчасне. Так, у «Свободи» найкраща партійна дисципліна і це єдина сила, що може протистояти Партії Регіонів на місцях. Але ми будемо діяти разом з опозиційними силами, - сказав він.

Керівник обласної організації Костянтин Лубенцов додав:

– Де гарантія, що Янукович взагалі потрапить у другий тур?

Очевидно, що і позиція «Свободи» у питанні сланцевого газу в реаліях окупації медійного простору притягнута деякими ЗМІ, як кажуть, «за вуха». Адже за умов зіткнення інтересів сусідньої держави і місцевих олігархів унеможливлений сам дискурс про інтерес народу у питанні газового видобутку.

– Ми не проти видобутку сланцевого газу, але потрібно забезпечити безпеку водних ресурсів у густонаселених районах. Потрібно провести відкриті громадські слухання. Друге важливе питання – а що отримає взамін громада? – сказав депутат Марцинків.

Голова обласної організації додав:

– 30-35 млрд. куб.м власного видобутку газу на рік нам вистачить з головою, потрібні лише комунікації. Це може бути звичайний, не сланцевий газ. Але уявіть, яке потужне лоббі працює, якщо навіть українські олігархи не можуть тому дати раду. Ми можемо повністю відмовитися від російського газу, але у такому випадку сусідній державі смерть, - зауважив Костянтин Лубенцов.

Присутні зійшлися на тому, що окупація медійного простору є тим наріжним каменем, який не дає можливості громадам вільно розвиватися. За словами депутата Марцинківа, «пробити» частоту є питанням майже неможливим навіть для комунальних медіа, не кажучи вже про незалежні приватні українські мовники. І ситуація у цій царині потребує невідкладних змін.

                                                     Джерело   http://www.newvv.net/politics/region/222123.html#
Категорія: Громада та влада | Переглядів: 729 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України