КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2013 » Червень » 20 » ВО «Свобода» ДІЄ ! Марцінків відправив Прем’єру перелік проблем області
13:32
ВО «Свобода» ДІЄ ! Марцінків відправив Прем’єру перелік проблем області

     ВО «Свобода»   ДІЄ ! 

Марцінків відправив Прем’єру перелік проблем області

.

  Народний депутат від Всеукраїнського об'єднання "Свобода", уповноважений представник парламентської фракції націоналістів на Чернігівщині Руслан Марцінків, проаналізувавши проблеми мешканців Чернігівської области, скерував низку відповідних звернень до Кабінету Міністрів України та очільник уряду Миколи Азарова.  

   Так, до Прем’єр-міністра України надіслано звернення щодо Лемешівської сільської раді Козелецького району. Сільська рада є дотаційною, заробітною платою бюджетні установи на 2013 рік забезпечені тільки на десять місяців.

Селяни апелюють до влади із закликом переглянути Бюджетний кодекс України, оскільки описана проблема існує не лише в їхньому селі, а й у населених пунктах чи не по всій Україні. Друга наболіла проблема села, за розв’язання якої ніхто не береться, – необхідність ремонту доріг, встановлення твердого покриття та вуличного освітлення.

У зверненні щодо Бахмацького району надано інформацію з приводу недопущення реорганізації лікарняних стаціонарів. Мешканці сіл Терешиха, Рубанка та Крапивне просять не допустити закриття або перепрофілювання лікарні в с.Рубанці, повідомляють про закриття стаціонарів у Григорівці, Дмитрівці, скорочення стаціонару в Бахмачі.

За проханням батьківського комітету Гусавської ЗОШ I-II ступенів Менського району свободівець скерував звернення щодо недопущення сільської школи закриття школи. Батьки учнів наголошують, що школа в Гусавці перебуває в задовільному технічному стані, в закладі навчаються 32 учні. У зв’язку з відсутністю будинку культури школа є об’єктом соціяльно-культурного призначення в сільській місцевості (відбуваються вибори, збори громади, концерти та зустрічі).

Як зазначають батьки, на них здійснювали тиск працівники районного відділу освіти та райдержадміністрації, вимагаючи написати заяви про перехід дітей до Локнистенської ЗОШ І-ІІІ ступенів (Локнистенської ЗОШ І-ІІІ ступенів розташована на відстані 3,5 км від села Гусавка). Люди підкреслюють, що законних підстав для закриття школи немає. Адже для ліквідації загальноосвітніх навчальних закладів у сільській місцевості має бути згода громади.

За зверненням депутатів Прилуцької міської ради Руслан Марцінків порушив питання щодо недопущення закриття спеціялізованого дошкільного закладу для дітей із різними фізичними вадами. В установі створено всі відповідні умови задля цілодобового перебування в ньому вихованців. Цей заклад розташований у тихому, зручному та зеленому куточку міста загальною площею 1 га. Влада Прилук здійснила заходи, спрямовані на реорганізацію цього закладу. Рішенням виконкому міської ради без усякого обговорювання з депутатами вирішено перевести спеціялізований дошкільний заклад у дошкільний заклад №26 з погіршеними умовами для перебування дітей вказаної категорії.

У дошкільному закладі №26 перебувають здорові діти. Спортивний зал, що був у садочку, переобладнали на кімнати для дітей із фізичними вадами, чим позбавили здорових та хворих дітей занять фізичною культурою. Було проведено централізоване опалення, яке не є ефективним – взимку температура повітря в приміщенні піднімається не вище 15 градусів. Для дітей функціює лише невеличкий спільний ігровий майданчик.

Депутати Прилуцької міської ради були присутні на засіданні міськвиконкому та звернулися з проханням скасувати рішення щодо реорганізації дошкільного закладу для дітей із фізичними вадами, але з цього питання рішення не було ухвалено. Прилучани вважають, що сьогодні найважливішим для місцевої влади є земельна ділянка, яка перебувала у власності закладу для дітей з фізичними вадами, а не здоров’я дітей, їхніх батьків та працевлаштування робітників установи.

     
     Повідомляє прес-служба Чернігівської обласної організації ВО «Свобода». 

  P. S.   Як стало відомо з надійних  джерел,  народний депутат від Всеукраїнського об'єднання "Свобода", уповноважений представник парламентської фракції націоналістів на Чернігівщині Руслан Марцінків незабаром відвідає  Корюківський район.

   Отож, можливо, після цього  з'явиться звернення до губернатора і  Прем’єра щодо продовження  ремонту поліклініки, забезпечення ліками  чорнобильців, повернення дітям  приміщень  дитячих садочків, будівництва житла для  лікарів, розкрадання майна, що  передано як майнові паї , розбазарювання  бюджетних коштів  ...    

    

Категорія: Громада та влада | Переглядів: 756 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України