КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2010 » Вересень » 1 » ВІТАЄМО
00:18
ВІТАЄМО
У всіх навчальних закладах України розпочинається новий навчальний рік. 1 вересня завжди особливо хвилюючий день, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. 

Особливим і дуже важливим у житті цей день є для першокласників, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступають на незвіданий шлях пізнання. Не менш важливим цей день є і для одинадцятикласників, майбутніх випускників, яким доведеться обирати свій професійний шлях.

Дорогі учні! У школі перед Вами відкриваються тисячі доріг у Країну Знань і вічних істин Справедливості та Добра. Нехай збудуться всі Ваші мрії та сподівання Ваших батьків, які бажають бачити своїх дітей сумлінними, розумними, вихованими й освіченими.

Шановні студенти! Вам даровано долею поринути у прекрасний і таємничий світ творчого пошуку, пізнання величного світу науки. Ви - опора і надія Української держави. Свій молодечий запал та енергію скеровуйте в русло здобуття якісної освіти, яка стане фундаментом Вашого майбутнього.

Перше вересня - це свято всенародне. Свято вчителів і викладачів, які цього року до своїх класів, аудиторій та сердець запросять нове покоління українців. Свято батьків, дідусів і бабусь, які разом зі своїми дітьми та онуками знову прийшли до школи.

Перше вересня єднає нас усіх, бо кожен колись у цей день переступив поріг рідної школи, відкрив першу книжку, написав перше слово.

Дорогі батьки! Сьогодні Ваші діти лише вчаться, але вже завтра на них ляже наша сьогоднішня відповідальність. Віримо, що це покоління не осоромить честі своїх родин, будуючи соборну демократичну європейську Україну. Гордіться своїми дітьми та радійте сьогодні разом із ними!

Вельмишановні вчителі, викладачі, професори! Вам довірено найбільше багатство нашої країни - діти. Дякуємо Вам за щоденну самовіддану працю, розуміння, турботу, мудрість і терпіння. Ми вдячні Вам за те, що Ви виховали багато поколінь свідомих українців і щиро ділитеся своїми знаннями, любов'ю та теплом з молодою генерацією. Щастя Вам, міцного здоров'я, натхненної праці та творчих успіхів!

Щиро вітаємо всіх із Днем знань!
Категорія: Свята | Переглядів: 979 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України