КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2014 » Вересень » 24 » ВИБОРИ 2014 Не продавай свій голос !
12:47
ВИБОРИ 2014 Не продавай свій голос !

       ВИБОРИ 2014 

              Не  продавай  свій  голос !

.                                                                             ФОТОрепортаж

 З  боку Чернігова  насувалися чорні хмари, дощ сипав, мов з відра, площа  мітингувала,  вимагаючи  люстраціі  та  очищення  влади  від  хабарників,  пристосуванців  і "гречкозасівальників",  а  навпроти в теплі та добрі, чи то в  "РАЙ" ,  чи  то в "АД"  ( попробуй розбери їх,  якщо  вони всі  ті ж і всі разом) без голови засідали  депутати Корюківської районної  ради  та сільські голови.

 На вході, в коридорах, поверхах чергувала міліція, а  в сесійній залі вирували пристрасті...    Хто  "запросив"  міліцію  боронити депутатів від виборців так і не дізнався, казали люди, що деякі депутати були налякані люстрацією, а ще заявами про те, що  можуть прийти і винести на смітник історії, інші казали, що міліція охороняла  громадську приймальню депутата ВРУ Ігоря  Рибакова, яка чомусь  всупереч  діючому закону  під час виборчої  компанії  не переміщена в інше приміщення як попереднього разу і з агітацією про кандидата в депутати ВРУ  по 207 округу  знаходиться в приміщенні органів державної влади та місцевого самоврядування.    На мітингу виступали священики,  представники громадських  організацій, політичних партій, виборців, депутати, кандидати  в депутати.  До  мікрофону  на сцену ведучий декілька разів запрошував і прихильників  Ігоря Рибакова, але так ніхто і не вийшов, навіть ті, хто свого часу їздив на банкет до Києва, за солідну винагороду стояв в агітаційних наметах, з рук депутата  "за усердие"  отримав іменні годинники.  Мабудь в захист нічого було сказати, чи прокинулася людська совість, а втім,  як на мою думку, присутність депутата в окрузі була на числених бігбордах  та ще в спілкуванні з місцевою владою та сільскими головами, які не всі, то в більшості частково  "ніс  тримають  по  вітру"...

   Щодо мене, то я вважаю, що треба обмежити термін обрання депутатом не більше, як два  терміни, а на виборах перед тим, як голосувати,  добре подумати за кого віддаєш свій голос,щоб потім не чухати потилицю...  

Ось,  як  про цю  подію  розповідають  очевидці на інтернет виданні   "Високий Вал"

          Очищення дощем, мітлою та законом ...

  23 вересня на центральній площі Корюківки відбувся мітинг на підтримку люстрації та оновлення всіх органів влади.  Жителі міста, сусідніх – Городнянського, Коропського, Новгород-Сіверського, Семенівського, Сосницького та Щорського – районів, які входять до складу 207-го одномандатного виборчого округу, вимагали від нині діючого народного депутата Ігоря Рибакова зняти свою кандидатуру з позачергових виборів до Верховної Ради України. 


Останньому закидали купівлю голосів виборців, співпрацю з Партією Регіонів та голосування за диктаторські закони 16 січня 2014 року.

До громадян зверталися громадські активісти, учасники бойових дій в зоні антитерористичної операції, депутати та фермери, поети зачитували зі сцени свої твори, артисти співали народних пісень, а місцевий священик казав своє пастирське слово.

На краю сцени стояв ящик із написом «Гречка для прихильників Рибакова» та сиділо зажурене опудало народного депутата. Значною мірою останньому пощастило – за задумкою його мали би спалити, проте через дощ минулося.

Павло Бондаренко, громадський активіст із Семенівки, зазначив, що неприпустимо, коли колишні члени Партії Регіонів досі очолюють виборчі штаби. «Шановні кандидати! – звернувся він до тих, хто збирається висунути свою кандидатуру на виборах 26 жовтня. – Не майте ілюзій! Необхідно провести соціологічне опитування та висунути єдиного кандидата!»

Молодий боєць АТО Володимир Мироненко, що повернувся з фронту на відпочинок, був налаштований більш категорично: «Коли лежиш у окопах і тебе обстрілюють із «Градів», дуже чітко розумієш, хто друг, а хто ворог. А в політиці це незрозуміло. Тому необхідно люструвати всіх! До влади треба обирати молодих – такою була одна з вимог Майдану!» Боєць зазначив, що майже все, що він та його побратими мають на фронті, зібране волонтерами та пересічними людьми, зокрема колективом корюківської фабрики з виготовлення шпалер. На державну ж «допомогу» вони б не вижили.

«Мені соромно, що тут зібралася не вся Корюківка!» – заявив письменник та громадський діяч Коропщини Василь Кирилюк. За його словами, жодна з обіцянок, даних Ігорем Рибаковим перед виборами, не була виконана. Тим часом як благодійну допомогу лікарням, школам та іншим структурам надають підприємства, зокрема вже згадана Корюківська фабрика «Слов'янські шпалери».

Пан Василь також повідомив, що одна з територіальних громад заключила з Рибаковим угоду, за якою той представлятиме її інтереси, а вона, в свою чергу, всім складом підтримуватиме його кандидатуру на всіх виборах. «І що ж депутат для вас зробив?» – згадує письменник свою розмову з представниками громади. «Він дав нам 600 гривень на лампочки!» – відказали ті. «Та мені до лампочки його лампочки! – обурився Кирилюк. – Я хочу, аби ми мали гідність, аби люди нарешті перестали продавати свої голоси!»

Не оминули на мітингу і героїв Небесної Сотні. Так, голова Чернігівської обласної ради Микола Звєрєв заявив: «Люстрацію необхідно провести хоча би в ім'я тих, хто загинув!» Він також наголосив, що підтримує ідею децентралізації влади, збільшення повноважень у регіонах та зменшення їхньої фінансової залежності від столиці.

«Коли забрали всі податки з району, єдина Корюківська фабрика не зламалася! Продовжувала підтримувати місцевий бюджет!» – зазначив голова облради, маючи на увазі купівлю потужних підприємств області столичними бізнесменами, що боляче вдарило по місцевих бюджетах.

Наприкінці заходу Василь Кирилюк закликав підтримати резолюцію, в якій громада пропонує Ігорю Рибакову зняти свою кандидатуру з виборів. Також у тексті йдеться, що депутат був довіреною особою Януковича з питань «тушкування» та неодноразово порушував принцип особистого голосування на пленарних засіданнях Верховної Ради України.

А опудало отримало в подарунок від Павла Бондаренка мітлу – як символ очищення.















































































  Слід нагадати, що свого часу подібного подарунку удостоїлася екс-лідер прогресивних соціалістів Наталія Вітренко, після чого назавжди зникла з політичної арени країни. 


Хочеться сподіватися, що очищення влади в усіх сенсах цього слова нарешті відбудеться.



                                         РЕЗОЛЮЦІЯ

        Віча на підтримку Закону України «Про очищення влади»



В Україні відбулась Революція Гідності. Мільйони українців стали чеснішими, сміливішими, терпимішими один до одного, добрішими. Та найголовніше те, що ми перестали боятися:

Перестали боятися

- корумпованих представників влади

- нечесних на руку народних депутатів

- упереджених суддів та працівників правоохоронних органів тощо.

Ми відкрито висловлюємо свої думки, відмовляємось від гречки та інших подачок, які нам пропонують напередодні виборів.

Верховна Рада прийняла Закон «Про очищення влади», відомий також як закон про люстрацію. Який чекав народ України.

Тож першочергове наше завдання сьогодні – вивести центральну владу на чистий шлях, позбавити її відчуття, що «війна все спише!».

Боротьбу організовуємо по всіх фронтах. Перший фронт – Верховна Рада України, та нині діючий народний депутат, кандидат у народні депутати України по одномандатному виборчому округу 207 на позачергових виборах 26 жовтня 2014 року, Ігор Рибаков.

Ще в далекому 2008 році Ігор Рибаков був «троянським конем» в блоці Тимошенко. Саме з його легкої руки розвалилась демократична коаліція.

Протягом останнього скликання ВРУ лідер фракції «Реформи заради майбутнього» І.Рибаков виявився не просто главою «тушок», а фактично довіреною особою колишнього президента Януковича з питань «тушкування». Як нам стало відомо, проводив підкуп депутатів безпосередньо у Верховній Раді. А це – наші з Вами гроші! Це гроші, украдені у наших дітей, лікарів, учителів, пенсіонерів, соціально незахищених громадян України.

Народний депутат України Рибаков неодноразово порушував принцип особистого голосування на засіданнях ВРУ, голосував за антинародні закони 16 січня 2014 року, які стали причиною кривавих подій на майдані у січні-лютому 2014 року, а потім кровопролиття на Сході України.

Його прихильники, які на місцях залишилися при владі, продовжують своєю ганебною бездіяльністю, байдужістю зводить до зубожіння чи в могилу, простий люд.

Тож ми говоримо: Владо схаменись! Люстрація! Люстрація! Люстрація!

Віче звертається до виборців одномандатного виборчого округу 207 не голосувати за І. Рибакова як кандидата у народні депутати України на позачергових парламентських виборах 26 жовтня 2014 року.

Категорія: Вибори | Переглядів: 1171 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України